Sport

Petrescu a vrut întreruperea partidei cu „U” Cluj, după ce tot stadionul l-a înjurat: „ În România pot fi înjurate legendele”

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii de fotbal. Chiar dacă „feroviarii” au câștigat, Petrescu a răbufnit la finalul partidei.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: captură ecran YouTube  CFR 1907 Official Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official

 

 


CFR Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la „U” Cluj, iar derby-ul de pe Cluj Arena s-a disputat într-o atmosferă de zile mari.

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, s-a declarat mulțumit de rezultatul partidei, însă este de părere că CFR a suferit pe final de meci. Antrenorul formației din Gruia a avut cuvinte de laudă la adresa rivalilor de la „U” Cluj.

Dan Petrescu, nervos la finalul partidei

Însă „Bursucul” s-a arătat extrem de nemulțumit față de lipsa de acțiune a arbitrilor în momentul în care suporterii celor de la „U” au început să scandeze împotriva lui.


„Sunt mulțumit de rezultat. Jocul a suferit. Derby-ul nu se joacă, derby-ul se câștigă, la fel ca o finală. Ispas e un jucător bun. Am fi vrut mai multe centrări bune. Dacă Yeboah dădea încă un gol la 2-0, nu mai sufeream pe finalul meciului.

Se vede mâna antrenorului, U Cluj arată foarte bine, este o victorie importantă pentru noi.


Nu am văzut nicio fază de penalty, nu am cum să mă exprim, nu aș vrea să greșesc. Dacă o să le văd, poate la conferința următoare mă întrebați și vă răspund.

M-am certat eu cu cineva? Publicul e liber să facă ce vrea. E România. În România pot fi înjurate oricând toate legendele și nu se întâmplă nimic. E normal, nu? Eu nu am avut nimic de a face cu nimeni. I-am lăsat să mă înjure.


Nu înțeleg cum arbitrul nu a oprit meciul. Tot stadionul cânta despre mine. Doar în România se întâmplă asta. Să nu credeți că se întâmplă asta în altă parte. Arbitrul trebuia să oprească meciul, așa cum se întâmplă la rasism. Eu nu am treabă cu spectatorii, nu pot să mă cert cu ei”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

 

CITEȘTE ȘI:

Faze controversate la „U” Cluj - CFR. Discuții legate de al doilea penalty al campioanei!

„U” Cluj – CFR 1-2. Elevii lui Dan Petrescu s-au impus într-un meci cu trei penalty-uri

Derby-ul Clujului, un nou episod. ”U” Cluj și CFR Cluj se întâlnesc duminică pe Cluj Arena, într-un meci cu miză mare

Ultimele Stiri
abonare newsletter