Sport

Faze controversate la „U” Cluj - CFR. Discuții legate de al doilea penalty al campioanei!

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la „U” Cluj, dar derby-ul de pe Cluj Arena, disputat într-o atmosferă de zile mari, a avut parte și de faze controversate.

Momentul în care Yeboah putea fi eliminat în U Cluj - CFR Cluj 1-2 / Foto: captură Digi Sport Momentul în care Yeboah putea fi eliminat în U Cluj - CFR Cluj 1-2 / Foto: captură Digi Sport

 

Două momente, ambele petrecute în repriza secundă, puteau schimba soarta partidei.


La scorul de 0-1, în minutul 59, campioana a primit al doilea penalty, după un duel între Bălan și Kolinger, petrecut la marginea careului de 16 metri, astfel că arbitrul Radu Petrescu a decis lovitura de la 11 metri.

Fotbaliștii „șepcilor roșii”, în frunte chiar cu Bălan, au protestat și au susținut că fundașul central al campioanei nu a fost lovit în picior.


Din reluările TV se poate observa cum Bălan pare a nu-l lovi pe Kolinger, dar arbitrii din camera VAR nu au schimbat decizia lui Petrescu. În plus, și Petrescu se afla într-o poziție foarte bună, scrie digisport.ro.

Malele nu a ratat de la punctul cu var și CFR își mărea avantajul.


Apoi, în minutul 70, Emmanuel Yeboah (19 ani), care a fost titular pe Cluj Arena, a intrat extrem de dur asupra lui Fulop, dar arbitrul Radu Petrescu i-a acordat doar cartonașul galben. Din reluările TV se poate observa cum ghanezul a sărit cu ambele picioare în față.

În prelungiri, „U” Cluj a primit un penalty, transformat de Pires, dar CFR nu a mai ratat victoria. Pires a avut șansa egalării, dar a trimis cu capul peste poartă din șase metri.


Atmosferă superbă la derby-ul Clujului! 

Înainte de startul meciului din etapa a 15-a din Liga 1, atmosfera de pe Cluj Arena a fost una absolut senzațională. Suporterii celor de la „U” Cluj au încins atmosfera cu torțe și fumigene, motiv pentru care fluierul de start a fost întârziat.

„Șepcile Roșii” au scandat și au pus la punct o coregrafie spectaculoasă. Aceștia au afișat un banner imens cu mesajul „Are you not entertained?” (n.red. Nu vă distrați?), replică preluată din filmul „Gladiatorul”.

CITEȘTE ȘI:

Jandarmii, mobilizați la meciurile dintre „U” și CFR Cluj. „Să se evite deplasarea în grupuri mari, suporterii să nu se implice în conflicte”

După ce i-a jignit, Gigi Becali laudă echipa CFR Cluj: „La CFR e un antrenor care știe să facă rezultate”

U Cluj a câștigat meciul cu Chindia Târgovişte. Scor 1-0

Ultimele Stiri
abonare newsletter