Sport

Emil Boc, parte din naționala de tineret la fotbal! A jucat contra „naționalei copiilor” FOTO/VIDEO

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a jucat fotbal în Baza sportivă „La terenuri”, în echipa naționalei de fotbal U21 a României, contra unei echipe de copii.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a jucat fotbal în Baza sportivă „La terenuri”, în echipa naționalei de fotbal U21 a României, contra unei echipe de copii/ Foto: captură ecran Facebook - Emil Boc Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a jucat fotbal în Baza sportivă „La terenuri”, în echipa naționalei de fotbal U21 a României, contra unei echipe de copii/ Foto: captură ecran Facebook - Emil Boc

 

 


Sâmbătă, cei mici au ocazia să îi întâlnească pe jucătorii Naționalei României U21.

 


Primarul Emil Boc nu a pierdut ocazia și după un antrenament riguros cu cei mici a jucat un meci împotriva copiilor.

La finalul partidei care a fost câștigată de tinerii de la U21 toată lumea a făcut o poză de grup atmosfera fiind una relaxată.


Cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, derulată anual în perioada 23-30 septembrie, strada Spiru Haret din cartierul Iris a fost închisă traficului pentru mașini și deschisă pentru pietoni, pentru practicarea sportului în aer liber.

„În cadrul Săptămânii Europene a Sportului, în tot orașul se organizează diverse activități sportive și de inițiere în variate sporturi. Orașul nostru se alătură astfel orașelor de pe întreg continentul în promovarea unui stil de viață sănătos, la inițiativa Comisiei Europene. 


Ziua a început la Club Transilvania, cu antrenamente de volei pentru persoane cu dizabilități, susținute de către Cristina Pîrv (una dintre legendele voleiului românesc) și Caiac Smile. În Baza Sportivă Gheorgheni s-a jucat roundnet, iar în skatepark Rozelor au avut loc demonstrații de skateboarding & BMX. 

Strada Spiru Haret din cartierul Iris a fost închisă traficului pentru mașini și transformată într-o veritabilă zonă de joacă. Pe stradă au fost instalate echipamente sportive și au fost create zone pentru diverse jocuri ale copilăriei. Atât cei mici, cât și cei mari s-au putut bucura de câteva ore de relaxare direct pe stradă, cu ajutorul celor de la Fugi in curtea scolii.


Clujenii și tinerii cluburilor sportive au avut parte astăzi de momente memorabile jucând fotbal cu Lotul U21 al României, în Baza Sportivă «La Terenuri» din cartierul Mănăștur. Aceasta este încă o dovadă clară că orașul nostru deține cea mai dezvoltată infrastructură sportivă din România datorită viziunii orientate spre sportul de performanță și publicul larg - așa numitul sport de masa”, a transmis edilul.

 

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc îi provoacă pe clujeni SĂ RENUNȚE la mașină pentru o lună. „La Cluj, sportul este la el acasă. Vă invit să ne alăturăm acestui challenge”

Ultimele Stiri
abonare newsletter