Sport

Dan Petrescu nu pleacă de la CFR Cluj! Conducerea clubului de fotbal a făcut anunțul

Conducerea CFR Cluj a făcut clarificări după ce au apărut mai multe speculații în presă legate de plecarea lui Dan Petrescu. Antrenorul va rămâne în Gruia.

Dan Petrescu nu pleacă de la CFR Cluj / Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Dan Petrescu nu pleacă de la CFR Cluj / Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

 


În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului Dan Petrescu, clubul CFR 1907 Cluj a făcut anumite precizări pe pagina de Facebook.

Petrescu nu va fi schimbat de pe postul de antrenor al echipei:


„Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante.

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani”, a transmis conducerea clubului de fotbal.

CITEȘTE ȘI:

„Saga” plecării lui Dan Petrescu se apropie de final. „Bursucul”, tot mai aproape de a rămâne la CFR Cluj

Neluțu Varga, „pus la zid” după conflictul cu Petrescu: „Ceea ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în Europa”

Ultimele Stiri
abonare newsletter