Sport

Cosmin Contra va fi noul antrenor al CFR Cluj?

Cosmin Contra (46 de ani), fostul selecționer al României, va fi noul antrenor al celor de la CFR Cluj.

sursă foto Facebook Cosmin Contra sursă foto Facebook Cosmin Contra

 

Deși Dan Petrescu încă nu s-a despărțit oficial de CFR Cluj, urmând să aibă marți discuția finală cu patronul Neluțu Varga, finanțatorul ardelenilor deja i-a găsit înlocuitor. 


Este vorba despre Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo și al naționalei României. Sursele GSP.ro au confirmat informațiile apărute pe fanatik.ro: „Guriță” va fi noul antrenor al clujenilor. Apropiați ai tehnicianului spun că antrenorul are deja contractul pe masă, părțile s-au înțeles pe partea financiară și se mai negociază câteva clauze și detalii.

Contra revine în fotbalul românesc după 2 ani, în decembrie 2020 acesta o părăsea pe Dinamo. Tehnicianul este liber de contract după despărțirea din vară de Al Ittihad.


Nelu Varga s-a răzgândit

Numirea lui Contra vine după ce, în cursul zilei de luni, Varga anunța că, în cazul plecării lui Petrescu, antrenor principal ar urma să fie Alin Minteuan. 


„Noi nu suntem disperați să numim un nou antrenor. Avem antrenori în cadrul clubului. Îl avem pe Alin Minteuan, care este angajatul nostru și când am apelat la el mereu a răspuns bine și a făcut lucruri bune”, spunea Varga. 

Și președintele Cristi Balaj anunța că ardelenii nu se vor grăbi în a numi un tehnician în cazul „rupturii” de Dan Petrescu: „În momentul ăsta, antrenor e Dan Petrescu. Nu discutăm cu alți antrenori. Am văzut și eu declarația domnului Varga, care a spus clar că, dacă va exista o despărțire amiabilă, atunci antrenor pentru următoarea perioadă va fi Minteuan”.

CITEȘTE ȘI:

DOSARUL TRANSFERURILOR: Mandate de aducere în instanță, emise pentru Cosmin Contra, Nicolae Badea şi Sică Puşcoci

Dan Petrescu ar negocia plecarea de la CFR Cluj, după meciul 0-1 cu Sivasspor

Restricții de circulație în Gruia, pentru meciul CFR Cluj-Sivasspor

abonare newsletter