Sport

Eugen Neagoe a explicat schimbările importante care i-au adus victoria contra Chindiei Târgoviște: „Nu m-am speriat deloc”

„U” Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, la Mediaş, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal. Neagoe a dezvăluit strategia care a dus la victorie.

Eugen Neagoe a explicat schimbările importante care au dus la victoria contra  Chindiei Târgoviște/ FOTO: Facebook - FC Universitatea Cluj Eugen Neagoe a explicat schimbările importante care au dus la victoria contra Chindiei Târgoviște/ FOTO: Facebook - FC Universitatea Cluj

 

 


Eugen Neagoe, antrenorul echipei „U” Cluj, a dezvăluit la finalul partidei strategia care a dus la câștigarea partidei.

 


Antrenorul s-a declarat mulțumit de victoria obținută, a doua consecutivă, dar a avut și un reproș de făcut pentru jucătorii săi.

Neagoe a dezvăluit strategia care a dus la victorie

„Trebuie să fim mai puternici. Am spus înaintea jocului că nu m-am speriat deloc, că știam că jucătorii care intră o să facă un joc bun. Trebuie să-i felicit că nu au cedat niciun moment. Am avut o discuție cu băieții în vestiar și le-am spus că trebuie să atacăm mai mult după ce am marcat. Asta a fost singurul reproș pe care l-am adus în această seară.


Au dat tot ce au putut pe un teren foarte, foarte rău. Din păcate, aici la Mediaș era mereu un gazon bun. Am încercat să jucăm. O mai spun o dată, trebuie să-i felicit pe jucători pentru efortul fantastic. Cred că i-am făcut fericiți pe suporteri în această seară. Mi-aș dori să câștigăm mai lejer, să stăm mai liniștiți pe final.

Era stabilit înainte jocului ca Fulop și Vlădoiu să intre la pauză. Indiferent de rezultat, pe amândoi trebuia să-i introduc la pauză, așa cum le-am promis înainte de joc, așa a fost strategia”, a spus Eugen Neagoe, citat de Digisport.ro


 

CITEȘTE ȘI:

U Cluj a câștigat meciul cu Chindia Târgovişte. Scor 1-0

„U” Cluj și-a aflat adversa din play-off-ul Cupei României. Când va avea loc meciul?

Emil Boc, așteptări mari pentru meciul dintre rivalele orașului, „U” Cluj și CFR: „Mă adresez ambelor cluburi și ambelor galerii”

Ultimele Stiri
abonare newsletter