Sport

Unirea Dej, lider în Liga 2, după ce a învins Unirea Constanța, scor 2-1

Traiectorie perfectă a Unirea Dej în Liga 2! După Dinamo, a câștigat și în fața satelitului lui FCSB, Unirea Constanța, sâmbătă seară.

Unirea Dej, lider în Liga 2, după ce a învins Unirea Constanța, scor 2-1. FOTO: Facebook/ Unirea Dej Unirea Dej, lider în Liga 2, după ce a învins Unirea Constanța, scor 2-1. FOTO: Facebook/ Unirea Dej

 

 


Echipa antrenată de tânărul tehnician Dragoș Militaru este surpriza plăcută a debutului de campionat.

 


Unirea Dej este lider în Liga 2 după un meci de pomină sâmbătă dimineața cu Unirea Constanța, satelitul lui FCSB din divizia secundă.

În minutul '90, ardelenii erau conduși cu 1-0 (gol Andrei Pandele, '84), însă au revenit incredibil prin golurile lui Florin Blaj ('90) și Angelo Cocian ('90+3) pentru o victorie cu 2-1 și instalarea pe prima poziție a clasamentului (12 puncte din 4 victorii în primele 5 etape).


Titular în poarta Unirii Dej este goalkeeper-ul naționalei Moldovei, Dorian Răilean

În runda precedentă, tot după un meci spectaculos, Unirea Dej s-a impus în fața lui Dinamo cu scorul de 3-2, același Cocian semnând atunci o `dublă”.


Echipa din județul Cluj este antrenată de Dragoș Militaru, un tehnician în vârstă de doar 32 de ani, iar portarul titular este Dorian Răilean, goalkeeper-ul naționalei Republicii Moldova.

Sâmbătă au avut loc șapte meciuri în etapa a cincea din Liga 2. Unirea Dej a urcat pe prima poziție după o revenirea spectaculoasă contra Unirii Constanța.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a renunțat la doi jucători transferați în această vară. Petrescu i-a trimis în Liga 2

abonare newsletter