Sport

Reacția lui Boc după debutul Universității și CFR în campionat: „Amândouă sunt echipele Clujului”

FC Universitatea Cluj a reușit două remize în debutul de campionat, 1-1 cu FCSB și 1-1 cu Universitatea Craiova. De cealaltă parte, CFR a câștigat meciul cu Rapid, scor 1-0, și a pierdut cu FC U Craiova, scor 1-3.

sursa foto Facebook Emil Boc sursa foto Facebook Emil Boc

 

Emil Boc a comentat parcursul celor două echipe clujene în debutul de campionat. 


„Bravo Universității Cluj pentru modul în care a reușit să abordeze deschiderea de campionat, a avut cu Steaua, a avut cu Craiova, cu locul 2 și 3 din campionat, și ne-a făcut cinste modul cum a abordat aceste partide. Dacă le câștiga pe amândouă nu era niciun fel de problemă, și cu Steaua putem să câștigăm și cu Craiova dacă era 3-0 la pauză nu era niciun fel de problemă. Bravo Universitatea, atitudine corectă și sunt convins că veți face o figură frumoasă în divizia națională”, a fost mesajul către „Șepcile Roșii”.

„Bravo CFR pentru faptul că a câștigat primul meci cu Rapid, sper că va reveni după pasa proastă de la Craiova și va merge mai departe în Conference League așa cum îi stă bine CFR-ului de atâția ani, să ne reprezinte cu cinste la nivel național ca și campioana României și, de asemenea, să meargă cât mai departe în Cupele Europene. Amândouă sunt echipele Clujului și le susținem în egală măsură”, a comentat edilul performanța feroviarilor.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor. „Feroviarii” au scăpat calificarea din mână! Soarta meciului s-a decis la penalty-uri

CFR Cluj a împrumutat mai mulți jucători în Liga a 2-a

FCSB, despre Universitatea Cluj: „Jucăm cu o echipă nou promovată, suntem optimiști”

Ultimele Stiri
abonare newsletter