Sport

„U” Cluj a remizat cu CSU Craiova. „Șepcile roșii” au deschis scorul în primele 6 minute din meci

Formația antrenată de Erik Lincar, „U” Cluj, a încheiat la egalitate, scor 1-1, jocul din cea de-a doua rundă a sezonului regulat al Superligii.

niversitatea Cluj și Universitatea Craiova au remizat duminică la Mediaș, scor 1-1, într-un duel din etapa a doua a Superligi/ Foto: Facebook - FC Universitatea Cluj niversitatea Cluj și Universitatea Craiova au remizat duminică la Mediaș, scor 1-1, într-un duel din etapa a doua a Superligi/ Foto: Facebook - FC Universitatea Cluj

 

Universitatea Cluj și Universitatea Craiova au remizat duminică la Mediaș, scor 1-1, într-un duel din etapa a doua a Superligii.


Clujenii, care au făcut o primă repriză bună, au deschis scorul repede, prin Ioan Filip (6). Universitatea Craiova şi-a revenit după pauză, a dominat şi a reuşit egalarea. 

Deși nivelul de joc al oltenilor a crescut, „U” Cluj au reușit să blocheze acțiunile ofensive, în timp ce încercau să înscrie pe contraatac un gol care să decidă câștigătoarea. După mai bine de oră de joc, oaspeții au reușit să egaleze. La o lovitură de colț, Papp a venit la a doua bară și l-a învins pe Gorcea marcând primul și singurul gol pentru craioveni.


Ambele echipe veneau după egaluri în prima etapă.

Universitatea Craiova nu are nicio victorie în cele trei meciuri jucate în acest sezon: 2-2 cu Sepsi OSK, 1-1 cu „U” Cluj (ambele în Superligă) şi 1-1 cu Vllaznia Shkoder (Europa Conference League).

FC Universitatea Cluj - Universitatea Craiova 1-1 (1-0), Stadion Gaz Metan - Mediaş
Au marcat: Ioan Filip (6), respectiv Paul Papp (64).
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti)
Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) - CCA, Cătălin Popa (Vaslui) - LPF


 

CITEȘTE ȘI:

Fanii U Cluj, așteptați pe stadion la meciurile din Liga 1. Cât costă biletele și abonamentele

FCSB, start ratat de sezon! „U” Cluj i-a ținut în șah pe „roș-albaștrii”

FCSB, despre Universitatea Cluj: „Jucăm cu o echipă nou promovată, suntem optimiști”

abonare newsletter