Sport

Reacția lui Adrian Mutu, după ce s-a zvonit că îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Imediat după meciul CFR Cluj-Pyunik Erevan, s-a vorbit despre o eventuală plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. În cadrul unei conferințe de presă înaintea meciului CFR Cluj-FC Rapid, Adrian Mutu a discutat despre posibilitatea de a fi următorul antrenor al „feroviarilor”.

Imediat după meciul CFR Cluj-Pyunik Erevan, s-a vorbit despre o eventuală plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj/ Foto: captură ecran YouTube FC Rapid 1932 Imediat după meciul CFR Cluj-Pyunik Erevan, s-a vorbit despre o eventuală plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj/ Foto: captură ecran YouTube FC Rapid 1932

 

După eliminarea din Liga Campionilor, viitorul antrenorului Dan Petrescu alături de CFR Cluj stă sub semnul întrebării.


 

Patronul clubului de fotbal clujean, Neluțu Varga, a reacționat calm după încheierea meciului și a spus că antrenorul nu ar fi în pericol. Cu toate acestea, patronul a declarat că va analiza detaliat ce s-a întâmplat la CFR Cluj în startul de sezon. El a spus că poate sunt ei „ghinioniști” sau „poate e antrenorul” de vină.


În ciuda acestor declarații, Neluțu Varga s-ar gândi în mod serios să-l demită pe Petrescu, potrivit surselor gsp.ro.

Adrian Mutu dezminte zvonurile conform cărora ar putea pleca la CFR Cluj

Antrenorul echipei FC Rapid, Adrian Mutu, a dezminţit zvonurile conform cărora ar putea pleca la CFR Cluj.


„Nu este nimic. Eu sunt antrenorul Rapidului şi îmi doresc să rămân antrenorul Rapidului. Se ştie relaţia pe care eu o am cu Neluţu Varga, dar nu cred e momentul şi timpul acum să vorbim despre acest lucru. Eu sunt antrenorul Rapidului şi îmi doresc să rămân antrenorul Rapidului”, a transmis Adrian Mutu.

Totodată, Adrian Mutu a declarat în cadrul conferinței că nu crede că formaţia sa a avut vreodată un început de campionat mai greu ca acum, când va întâlni primele trei clasate în sezonul trecut al Ligii I, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.


„Nu ştiu dacă a fost un început de campionat mai greu pentru Rapid în toată istoria sa. Ne aşteaptă un început de campionat foarte greu, cu trei meciuri foarte dificile, primele trei clasate în sezonul trecut şi începem cu campioana en titre a României. Un meci extrem de dificil după eliminarea din cupele europene. Cred că vor fi şi mai supăraţi şi vor încerca să câştige. Trebuie să fim foarte atenţi. Bineînţeles că nu îmi convine eliminarea lor din preliminariile Ligii Campionilor, aseară am ţinut cu ei ca orice suporter al fotbalului românesc. Îmi pare rău pentru ei şi pentru fotbalul românesc”, a declarat Mutu.

Partida CFR Cluj - Rapid, din cadrul primei etape a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.


 

CITEȘTE ȘI:

Viitorul lui Dan Petrescu, sub semnul întrebării. Antrenorul CFR Cluj ar putea fi demis după eliminarea din Ligă

Dan Petrescu, după eliminare: „E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj.” Fanii i-au cerut demisia

CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor. „Feroviarii” au scăpat calificarea din mână! Soarta meciului s-a decis la penalty-uri

Ultimele Stiri
abonare newsletter