Sport

Viitorul lui Dan Petrescu, sub semnul întrebării. Antrenorul CFR Cluj ar putea fi demis după eliminarea din Ligă

După eliminarea din Liga Campionilor, viitorul antrenorului Dan Petrescu alături de CFR Cluj stă sub semnul întrebării.

Antrenorul CFR Cluj ar putea fi demis după eliminarea din Ligă / Foto: Dan Petrescu Antrenorul CFR Cluj ar putea fi demis după eliminarea din Ligă / Foto: Dan Petrescu

 

 


Sursele gsp.ro spun că Dan Petrescu va fi demis, ca urmare a dezastrului cu Pyunik Erevan din turul I al preliminariilor Champions League.

 


Patronul clubului de fotbal clujean, Neluțu Varga, a reacționat calm după încheierea meciului și a spus că antrenorul nu ar fi în pericol.

Cu toate acestea, patronul a declarat că va analiza detaliat ce s-a întâmplat la CFR Cluj în startul de sezon. El a spus că poate sunt ei „ghinioniști” sau „poate e antrenorul” de vină.


În ciuda acestor declarații, Neluțu Varga s-ar gândi în mod serios să-l demită pe Petrescu, potrivit sursei citate. Patronul se gândește la o modalitate prin care să-l dea afară, fără să-i plătească întreaga clauză de reziliere, în valoare de 400.000 de euro.

În raport cu toate acestea, Dan Petrescu a spus despre relația cu Neluțu Varga că „prietenia în fotbal e când merge bine.”

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, după eliminare: „E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj.” Fanii i-au cerut demisia

CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor. „Feroviarii” au scăpat calificarea din mână! Soarta meciului s-a decis la penalty-uri

Ultimele Stiri
abonare newsletter