Sport

Situație complicată la CFR Cluj. Echipa din Gruia a renunțat la un titular din cauza problemelor medicale

CFR Cluj a renunțat la Karlo Letica, portarul care a apărat poarta echipei în ultimele meciuri din sezonul precedent.

Karlo Letica, alături de colegii de la CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook Karlo Letica, alături de colegii de la CFR Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook


CFR Cluj a renunțat la Karlo Letica, portarul adus în sezonul precedent.  Goalkeeper-ul lui Dan Petrescu s-a accidentat în finalul sezonului precedent și nu a dorit să se opereze, motiv pentru care CFR Cluj ar fi decis să renunțe la el, conform Fanatik.ro

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Karlo Letica este în ultimele zile de contract cu CFR Cluj, iar campioana României nu îi mai prelungește angajamentul. Croatul avea probleme la mâna stânga și a acuzat dureri în cantonamentul din Austria. Petrescu a decis că jucătorul să nu fie păstrat în lot, motiv pentru care Letica a plecat direct în Croația.


Analizele pe care croatul le-a făcut au arătat că era nevoie urgentă de operație și de o pauză de circa două luni de recuperare. Toți medicii care au studiat cazul portarului s-au pronunțat pentru intervenția chirurgicală.

Bălgrădean revine titular


Cel puțin pentru meciurile din cupele europene, Cristi Bălgrădean va fi soluția numărul 1 la CFR Cluj. „Pufi” se bate pentru un loc de titular cu tânărul Sava, cel care ar putea fi utilizat în campionat pentru îndeplinirea regulii U-21. CFR Cluj rămâne astfel cu doar doi portari pentru cupele europene, dintre care doar unul cu experiență la un asemenea nivel.


Pe lângă Karlo Letica, CFR Cluj a mai renunțat la Racheed Bouhenna, Billel Omrani, Matteo Susic, Guessouma Fofana, Runar Sigurjonsson, Kristian Dimitrov, Otto Hindrich, Orman Davis, Jonathan Rodriguez, Daniel Paraschiv, Denis Ciobotariu, Florin Ștefan și Valentin Costache. 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj l-a transferat pe portarul croat Karlo Letica

Cât lipsește Cristi Bălgrădean? Portarul lui CFR Cluj a făcut primele declarații

abonare newsletter