Sport

„U” Cluj a dat 9 goluri cu Sănătatea, dar Lincar mai vrea jucători: „Vor mai fi transferuri”

Erik Lincar își dorește și alți jucători la echipă, după victoria cu 9-2 în fața celor de la Sănătatea Cluj.

Erik Lincar mai vrea transferuri la „U” Cluj. FOTO: FC Universitatea Cluj Erik Lincar mai vrea transferuri la „U” Cluj. FOTO: FC Universitatea Cluj

 

Universitatea Cluj se pregătește de începutul noului sezon în Liga 1. Formația antrenată de Erik Lincar a câștigat cu 9-2 amicalul cu Sănătatea Cluj și sunt așteptate noi transferuri la echipă în vederea stagiunii următoare.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Nu e un joc pe care să îl luăm ca etalon. Ne interesa mult factorul fizic, zic eu că jucătorii s-au implicat. Important e că nu am avut accidentări, o singură excepție la Remacle în repriza a doua. În rest, ne pregătim și așteptăm cu nerăbdare cantonamentul unde vom avea patru jocuri foarte bune și va trebui să pregătim sezonul de Liga 1. Vor mai fi trei transferuri până la plecarea în cantonament, dacă nu, pe parcurs vor veni cinci, șase jucători.”, a declarat Erik Lincar după meciul cu Sănătatea Cluj.

Universitatea Cluj i-a transferat în această vară pe Rolandas Baravykas (UTA), Andrei Pițian ( Târgoviște), Marius Briceag (FC Voluntari), atacantul Adrian Bălan (FC Rapid) şi mijlocaşul Ovidiu Bic (Universitatea Craiova).

CITEȘTE ȘI:

Fanii U Cluj, așteptați pe stadion la meciurile din Liga 1. Cât costă biletele și abonamentele

„U” Cluj a marcat 5 goluri în 10 minute cu Sănătatea! „Studenții” au obținut o victorie categorică în primul amical

abonare newsletter