Sport

„U” Cluj a marcat 5 goluri în 10 minute cu Sănătatea! „Studenții” au obținut o victorie categorică în primul amical

Universitatea Cluj s-a impus cu 9-2 în meciul cu Sănătatea, într-o partidă amicală disputată pe Cluj Arena.

„U” Cluj, victorie la scor cu Sănătatea. FOTO: FC Universitatea Cluj „U” Cluj, victorie la scor cu Sănătatea. FOTO: FC Universitatea Cluj


Universitatea Cluj a câștigat cu 9-2 meciul amical cu Sănătatea Cluj, într-o partidă în care jucătorii antrenați de Erik Lincar au marcat de cinci ori între minutele 57 și 67.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„U” a început prima repriză în următoarea formulă: Gorcea - Romeo, Ispas, Pițian, Briceag - Bic, Pires - Tescan, Haită, Moraru - Bălan.


Sănătatea Cluj a rezistat excelent în primele 45 de minute, iar scorul la pauză a fost 2-2.  Matei Moraru și Romario Pires au punctat pentru echipa antrenată de Lincar.

În partea a doua, Universitatea Cluj a început în următoarea formulă: Păun, Baravykas, Ilie, Neacșu, Pîrvulescu, Filip, Remacle, Meșter, Ely Fernandes, Bălan, Hofman.


În repriza a doua, Hofman și Bălan au marcat câte un hat-trick, în timp ce Haită și Ely au completat lista marcatorilor.

În duelul de pe Cluj Arena, Martin Remacle a suferit o accidentare în minutul 50, fiind înlocuit de Haită, cel care a revenit pe teren.

CITEȘTE ȘI:

Fanii U Cluj, așteptați pe stadion la meciurile din Liga 1. Cât costă biletele și abonamentele

Scandal la meciul U Cluj - Dinamo! Ultrașii dinamoviști, la bătaie cu jandarmii. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter