Social

Vlad Pop va alerga pe Dealul Răscoalei de la Bobâlna pentru 200 de copii cu cancer: „Îi ajutăm să meargă înapoi la școală după chimioterapie”

Vlad Pop va alerga într-un maraton pe Dealul Răscoalei de la Bobâlna, în weekend, pentru a strânge bani pentru burse destinate celor 200 de copii diagnosticați cu cancer și susținuți de Asociația Magic.

Vlad Pop aleargă pe Dealul Răscoalei de la Bobâlna pentru 200 de copii cu cancer / Foto: Vlad Pop Vlad Pop aleargă pe Dealul Răscoalei de la Bobâlna pentru 200 de copii cu cancer / Foto: Vlad Pop

 

 


Mai exact, Vlad Pop va participa la Revolution Race care va avea loc pe dată de 18 și 19 lunie 2022 și este un eveniment sportiv în aer liber care pune în valoare natura, istoria și tradițiile rurale.

 


Acest eveniment este organizat pe dealul de la Bobâlna pe care a fost răscoala din anul 1437, administrat de comunele Bobâlna și Cornești.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„În 2022 în cadrul Revolution Race, pe lângă cursele specifice de maraton, semi, cros și cursa populară am integrat și o cursa cu obstacole, ce va provoca participanții să își depășească limitele și să își pună aptitudinile fizice și mentale la încercare.


Cu ajutorul vostru, 10% din taxa de înscriere va susține proiectul MagicEDU, al Asociației Magic, prin care 200 de copii vor primi o bursă în valoare de 6000 Ron pentru că după chimioterapie să meargă înapoi la școală. Noi alergăm pentru sănătate și voie bună, precum și pentru a ne bucură de natură și beneficiile acesteia. Prin alergarea noastră, putem să oferim acestor copii o bucățică din bucuria noastră. 

Puteți ajuta donând direct în contul: RO13INGB0000999905454114 , titular Asociația Magic  sau puteți spune povestea mai departe celor care ar putea dori să contribuie”, a transmis Vlad Pop.


În cadrul evenimentului sportiv vor avea loc și următoarele activități și manifestări: 

  • scenă pentru muzică și activități artistice, 
  • târg de produse naturale cu standuri ale producătorilor locali, 
  • zona de relaxare și servire mâncare și băuturi, foodcourt cu produse tradiționale, țărănești dar nu numai, 
  • zone de activități pentru copii, 
  • standuri de prezentare parteneri cu serviciile și produsele lor, 
  • standuri cu artiști plastici ce vor face prezentări și workshopuri, 
  • zone pentru activități adiacente (masaj, yoga, citit) și multe, multe altele, spun organizatorii.

CITEȘTE ȘI:

Clujeanul Vlad Pop va urca Kilimanjaro, cel mai înalt munte al Africii, pentru a ajuta 200 de copii cu cancer

EXCLUSIV. Mărturiile sportivului clujean Vlad Pop, din Infernul Alb: „Vocea copiilor mi-a dat putere să ajung cu bine în cel mai dificil moment”

abonare newsletter