Social

50 de voluntari au curățat Pădurea Hoia de gunoaie! CERT: „Am redescoperit verdele și prospețimea pădurii” FOTO

Cei de la CERT Transilvania, alături de 50 de voluntari, au curățat sâmbătă Pădurea Hoia de gunoaie, într-o acțiune de ecologizare. S-au adunat sute de saci de deșeuri.

50 de voluntari au curățat Pădurea Hoia de gunoaie / Foto: Facebook - CERT Transilvania 50 de voluntari au curățat Pădurea Hoia de gunoaie / Foto: Facebook - CERT Transilvania

 

 


Voluntarii CERT Transilvania au publicat pe rețelele de socializare fotografii în urma acțiunii de ecologizare „Curățăm România”, desfășurată sâmbătă, 21 mai.

 


50 de voluntari harnici s-au alăturat celor de la CERT și au adunat sute de saci de deșeuri, redescoperind „verdele și prospețimea pădurii”.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Astăzi a fost despre respect față de mediu, comunitate și față de noi înșine. A fost despre asumarea responsabilității și exemplul pe care îl oferim copiilor noștri.


A fost despre cei 50 de voluntari harnici cu care am făcut echipă pentru a elibera Pădurea Hoia de urmele degradante ale «civilizației» semenilor noștri. A fost despre sutele de saci de deșeuri adunate și despre sentimentul plăcut de la finalul acțiunii, redescoperind verdele și prospețimea pădurii.

Acțiunea a fost realizată în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, în cadrul campaniei naționale «Curățăm România». Mulțumim tuturor participanților, suntem mândri de voi!”, au scris cei de la CERT Transilvania într-o postare.

CITEȘTE ȘI:

Voluntarii de la CERT Transilvania au împădurit Poiana Horea, din județul Cluj. FOTO

Voluntarii CERT Transilvania au dus pachete familiilor izolate din Apuseni: „Sunt 150 de copilași care ne umplu sufletele de bucurie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter