Social

Începe campania Blood Network! Donează sânge și intri GRATUIT la Untold sau Neversea

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară, Blood Network, este pe cale să înceapă. Donează sânge și intri gratuit la UNTOLD sau Neversea.

Donează sânge și intri gratuit la festivalul Untold / Foto: Facebook - Untold

 

 


BLOOD NETWORK, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea, îi așteaptă din nou pe festivalieri să salveze vieți și să se bucure de experiențe de neuitat la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume.

 


Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, campania de donare de sânge BLOOD NETWORK se desfășoară în 2022 în perioada 14 mai – 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din țară și în caravanele mobile.

Nevoia de sânge pentru salvarea de vieți persistă în spitalele din țară. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unități de sânge.


Rețeaua Blood Network se extinde

Tot ce trebuie să faci e să donezi la caravana mobilă și primești abonament la Untold sau Neversea.

Anul acesta și orașul Zalău se alătură rețelei BLOOD NETWORK, iar numărul de locații în care fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge crește la 12 (Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Craiova, Sibiu, Zalău, Ploiești, București, Târgu Mureș, Oradea, Constanța).


Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2022

 • Cluj-Napoca, 14-15 mai, Monumentul Memorandiștilor, Str. Eroilor 
 • Timișoara, 21-22 mai, Parcare Politehnică
 • Brașov, 21-22 mai, Bulevardul Republicii
 • Iași, 28-29 mai, Iulius Mall
 • Craiova, 28-29 mai, Mall Electroputere
 • Sibiu, 4-5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piața Mare
 • Zalău, 4-5 iunie, Prefectura Zalău
 • Ploiești, 11-12 iunie, Primăria Ploiești
 • București, 18-19 iunie, Parcul Herăstrău
 • Târgu Mureș, 25-26 iunie, Piața Tineretului
 • Oradea, 25-26 iunie, Piața Unirii
 • Constanța, 2-3 iulie, Piața Ovidiu

Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON.


Campania de donare de sânge a organizatorilor Untold, intitulată „Blood Network” / Foto: Untold

Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile.

Se poate dona și la Centrele de Transfuzii

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK.

Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, la prețul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe).

„Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România! Alături de partenerii noștri de tradiție, alături de medici și, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoși care donează sânge, salvăm vieți! Și pentru că anul acesta ne bucurăm și de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricții, mărim și noi miza campaniei: toți cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la UNTOLD sau la Neversea. Le mulțumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-și rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanță imensă!”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Despre campania Blood Network

În cele 7 ediții de până acum, BLOOD NETWORK a mobilizat peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. Doar în 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat peste 1.200 de litri de sânge de la aproape 2.700 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Neversea 2022 are loc între 7-10 iulie la Constanța.

UNTOLD 2022 are loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Coadă IMENSĂ la caravana Blood Network. Zeci de clujeni donează sânge pentru un bilet la Untold. FOTO

Pregătiri pentru Untold! Întâlnire de lucru cu autoritățile clujene. Organizatorii așteaptă un număr record de participanți anul acesta

Ultimele Stiri
abonare newsletter