Social

Cadouri pentru vârstnicii de la Centrul de Îngrijire din Cluj-Napoca. Boc: „A fost emoționant” FOTO

Vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj-Napoca au primit cadouri, de sărbătorile pascale.

Cadouri pentru vârstnicii de la Centrul de Îngrijire din Cluj-Napoca. Boc: „A fost emoționant” Cadouri pentru vârstnicii de la Centrul de Îngrijire din Cluj-Napoca. Boc: „A fost emoționant”

 

 


Primarul Emil Boc a mers fizic pentru a înmâna cadouri pentru 65 de persoane vârstnice care sunt îngrijite la centrul respectiv.

 


Edilul a spus că a fost un moment emoționant, fiindcă e prima dată când a mers fizic după izbucnirea pandemiei de COVID-19.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Cadouri pentru vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj: M-am bucurat din nou să pot vizita și aduce cadouri seniorilor găzduiți la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj (DGASPC Cluj), situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.


Acum, 65 persoane vârstnice sunt îngrijite aici. După doi ani în care pandemia nu ne-a permis să fim prezenți fizic, a fost emoționat să pot să le pot strânge mâna și să le ofer un gând bun vârstnicilor.

Cu această ocazie, aș dori să mulțumesc echipei și personalului acestui centru pentru dedicarea și profesionalismul de care dau dovadă, munca depusă în tot acest timp și pentru grija purtată fiecărui vârstnic în parte! Dragi clujeni, vă îndemn și pe dumneavoastră, dacă puteți să faceți un bine, să îl faceți! Un Paște Binecuvântat!”, a anunțat Emil Boc.


CITEȘTE ȘI:

Mai mulți clujeni defavorizați vor putea beneficia de servicii stomatologice GRATUITE. Boc: „Am dublat bugetul”

400 de cărți au „călătorit” de la Paris spre România, pentru a-i bucura pe copiii defavorizați. Povestea unui voluntar care nu și-a uitat țara

abonare newsletter