Actualitate

Pădurea din localitatea Nima a ajuns mai bogată cu 7.000 de puieți. CERT Transilvania: „Suntem mândri de voi”. FOTO

Asociația CERT-Transilvania, împreună cu 200 de voluntari, a reușit împădurirea unei suprafețe de 3 hectare de teren în satul Nima, județul Cluj.

Sursă foto: CERT Transilvania - Facebook Sursă foto: CERT Transilvania - Facebook

 

Asociaţia CERT-Transilvania a continuat tradiţia acţiunilor dedicate mediului înconjurător printr-o nouă campanie de împădurire care a avut loc sâmbătă, 2 aprilie.


 

Sâmbătă, 2 aprilie, a avut loc la Nima,  a XII-a ediție a acțiunii de împădurire marca CERT- Transilvania. Organizatorii alături de voluntari au reușit să planteze 7.000 de puieți de paltin, stejar și frasin pe o suprafață de 3 hectare.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


200 de voluntari de toate vârstele au plecat spre pădurea din localitatea Nima, județul Cluj, unde au plantat 7.000 de puieți.

Printre voluntari s-au numărat și copii care au luat mâinile pe sapă și au trecut la treabă.


Sursă foto: CERT Transilvania - Facebook

 

„7.000 de puieți plantați, 200 de voluntari harnici, familie, prieteni, voie bună, responsabilitate, implicare în comunitate, educație, grijă pentru mediu, preocupare pentru viitor și viață nouă.


Acestea sunt detaliile care au transformat acțiunea de împădurire, CERT Prinde Rădăcini, organizată astăzi la Nima, într-un eveniment reușit. Pentru noi și pentru copiii noștri!

Mulțumim dragi voluntari inimoși, suntem mândri de voi!”, au transmis reprezentanții CERT Transilvania pe Facebook.

Sursă foto: CERT Transilvania - Facebook

 

CITEȘTE ȘI:

CERT Transilvania, alături de refugiații din Ucraina. Se fac donații de alimente, produse de igienă și sanitare

REPORTAJ. Voluntarii CERT Transilvania, îngeri pentru familiile din Apuseni. Cum au făcut posibil Crăciunul pentru zeci de copii și bătrâni

Ultimele Stiri
abonare newsletter