Social

Un bebeluș din Cluj-Napoca are nevoie URGENTĂ de sânge. Fetița a fost diagnosticată cu leucemie

Un bebeluș din Cluj-Napoca a fost diagnosticat cu leucemie acuta mieloblastica, iar părinții săi fac apel la clujeni pentru donare de sânge.

Un bebeluș din Cluj-Napoca are nevoie URGENTĂ de sânge. Fetița a fost diagnosticată cu leucemie Un bebeluș din Cluj-Napoca are nevoie URGENTĂ de sânge. Fetița a fost diagnosticată cu leucemie

 

 


Părinții Evei, o fetiță din Cluj-Napoca grav bolnavă, fac un apel la clujenii cu suflet mare pentru donare de sânge.

 


Indiferent de grupa sanguină, oricine poate să doneze la Centrul Regional de Transfuzie din Cluj-Napoca, pentru Balog Eva care e internată la Clinica Pediatrie 2:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Dupa îndelungi cercetări și analize avem în sfârșit un diagnostic: leucemie acută mieloblastică. Da, ați citit bine. Avand în vedere că vom avea nevoie de multe transfuzii de sânge și fiind într-o perioadă cu mare necesar de sânge oricum (la Centrul Regional de Transfuzie Cluj str. Nicolae Bălcescu nr. 18 se fac recoltările) mergeți să donați sânge, indiferent ce grupă sanguină aveți, pentru Balog Eva care e internata la Clinica Pediatrie 2. Să precizați numele și clinica unde e internată”, a scris mama Evei pe Facebook.


Apelul de donare de sânge vine, din păcate, de urgență fiindcă Eva va începe chimioterapia luni, iar timpul e scurt:

„Fac un apel umanitar de implicare a întregii comunități în care să mergem să donăm sânge pentru acest suflețel pur și vesel care este o luptătoare și vrea să fie aici printre noi. E important acum pentru noi ca familie să ne liniștim după aceste vești, însă timpul este scurt și luni ne internăm pentru pregătirea Evei de primul bloc de chimioterapie.


Nu știm încă ce vom face și încotro... dar Eva e aici și vrea să fie veselă și să dea pupici în continuare. Luni începem și doctorul ne-a recomandat să rugăm prietenii și apropiații să meargă să doneze. Eu vă scriu aici și vă rog să mergeți să donați. Asa că dacă ai văzut această postare, ești din Cluj, și vrei să faci o faptă buna poți merge să donezi sange”, a mai spus mama fetiței.

Sursă foto: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj

CITEȘTE ȘI:

Un medic din Cluj-Napoca are nevoie URGENTĂ de sânge! Tânăra e internată la ATI și suferă de o formă agresivă de cancer

Clujenii, chemați să doneze sânge: „Refacem stocurile pentru ucrainenii ce vor fi internați în România"

abonare newsletter