Social

Strigăt de ajutor! Un copil de 12 ani din Cluj suferă de o tumoare care se reface indiferent de câte ori este operată

Un băiețel de 12 ani din Gherla, județul Cluj suferă de o tumoare la maxilarul inferior drept și are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a realiza analizele de specialitate în Germania pentru a fi din nou operat.

Strigăt de ajutor! Un copil de 12 ani din Cluj suferă de o tumoare care se reface indiferent de câte ori este operată Strigăt de ajutor! Un copil de 12 ani din Cluj suferă de o tumoare care se reface indiferent de câte ori este operată

 

 


Băiețelul are nevoie ajutorul oamenilor pentru a avea o șansă la viață normală, fără dureri care sunt greu de suportat și pentru adulți. 

 


Potrivit mamei lui Darius, totul a început în urmă cu 4 ani. Băiețelul a fost la stomatologie pentru un consult, iar medicii stomatologi au decis să îi facă o extracție. 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

La câteva zile de la extracție copilul a început să aibă dureri de oase și de dinți, iar în urma unei biopsi efectuate la Cluj i s-a pus diagnosticul de tumoare beningă cu osteom osteoid, o tumoare care indiferent de câte ori este înlăturată din zona afectată, după un timp se reface.


„În urmă cu patru ani i s-a făcut o extracție, după care i s-a descoperit la Cluj o tumoare benignă cu osteom osteoid, o tumoare care indiferent de câte ori este extirpată de acolo se reface. Fiind foarte mic și fiind operat foarte des îl puneam pe el în pericol deoarece tumoarea respectivă creștea foarte mare și repede după operația pe care i-am facut-o la Cluj. În urma unei strângeri de fonduri am fost cu el în Germania unde a fost operat. Medicii din Germania ne-au spus că aproximativ un an de zile nu o să avem probleme”, a declarat pentru monitorulcj.ro Teglaș Cristina, mama băiețelului.

Abia după trei ani de la operația din Germania, tumoarea a revenit, iar durerile au devenit tot mai insuportabile pentru Darius, atât la nivelul articulațiilor cât și al maxilarului.


Mama lui Darius cere ajutorul oamenilor care o pot ajuta, deoarece băiețelul trebuie să refacă biopsia (analizele specifice-n.red) pentru a putea știi cu exactitate tipul operației la care va fi supus și costurile aferente. Costul biopsiei se ridică la 4.000 de euro, iar mama băiețelului nu știe de unde poate să facă rost de suma necesară într-un timp atât de scurt.

„Din câte ne-au spus medicii aproximativ 4.000 de euro sunt necesari pentru biopsie și alte analize care îi vor fi necesare. În urma rezultatelor de la biopsie aflăm prețul operației și tipul operației de care este nevoie”, a adăugat Cristina.

Date bancare pentru persoanele care doresc să doneze:

Titular: Rizea Teglaș Cristina Mihaela 

Cont: RO51BUCU1461034739591RON

 

 

CITEȘTE ȘI:

Campanie de strângere de produse de igienă pentru femeile vulnerabile din Cluj: „Ne orientăm spre femei care nu își pot permite astfel de produse”

abonare newsletter