Social

O asociație din Cluj devine „a doua casă” de Crăciun pentru 5 familii: „Am cumpărat 5 brazi pentru a le aduce bucurie”

MagicHOME Cluj devine a doua casă pentru 5 familii de Crăciun. Aceste familii vor primi câte un brad de care să se bucure de sărbători.

O asociație din Cluj devine „a doua casă” de Crăciun pentru 5 familii: „Am cumpărat 5 brazi pentru a le aduce bucurie” O asociație din Cluj devine „a doua casă” de Crăciun pentru 5 familii: „Am cumpărat 5 brazi pentru a le aduce bucurie”

 

 


Clujeanul Vlad Pop a cumpărat 5 brazi, prin Asociația Magic, pe care urmează să îi primească 5 familii de Crăciun:

 


„Când MagicHOME-ul Cluj devine a doua casă de Crăciun pentru cele 5 familii, am cumpărat 5 brazi pentru a aduce bucurie acestora. Mulțumesc mult Ciupe Cristian si Vlad pentru ca ați făcut posibil acest lucru. Magia este în fapte! Asociația Magic”, a spus Vlad Pop.

De asemenea, Asociația Magic, cu Vlad Pop în frunte, reprezentanții Electric Castle și producătorii locali amenajează „Grădina cu fapte bune” în zilele de 18 și 19 decembrie la EC Garden, pe Cetățuie.


O parte din profit va ajunge la 200 de copii diagnosticați cu cancer, susținuți de ultramaratonistul Vlad Pop și Asociația Magic.

Această inițiativă va ajuta copii diagnosticați cu cancer din toată țara să meargă la școală după chinuitoarele tratamente de chimioterapie:


„Crăciunul este despre a dărui. De Crăciun, EC Garden și producătorii locali și-au unit forțele pentru a ajuta 200 de copii cu diagnostice oncologice de la Asociația Magic, să recupereze școala pierdută în lungile perioade de spitalizare pentru tratamentele chimoterapice. EC Garden este o grădină urbană minunată, în centrul orașului: pet friendly, cu multă natură, food trucks, terasă încălzită, locuri de șezut în jurul focului și o atmosferă mereu chill.

În 18 și 19 decembrie, între orele 12-21, clujenii (și turiștii, bineînțeles) sunt așteptați la «Grădina cu Fapte Bune», care va fi special amenajată în EC Garden - str. Călărașilor nr. 1D (lângă parcarea Belvedere)”, spune clujeanul Vlad Pop.

CITEȘTE ȘI:

Clujenii, chemați la „Grădina cu fapte bune” a EC, în centrul orașului. O parte din profit va ajuta sute de copii cu cancer

REPORTAJ. Voluntarii CERT Transilvania, îngeri pentru familiile din Apuseni. Cum au făcut posibil Crăciunul pentru zeci de copii și bătrâni

abonare newsletter