Social

Clujenii, chemați la „Grădina cu fapte bune” a EC, în centrul orașului. O parte din profit va ajuta sute de copii cu cancer

O „Grădină cu fapte bune” va fi amenajată la EC Garden din Centrul orașului Cluj-Napoca. O parte din profit va ajunge la 200 de copii diagnosticați cu cancer, susținuți de ultramaratonistul Vlad Pop și Asociația Magic.

Clujenii, chemați la „Grădina cu fapte bune” a EC, în centrul orașului. O parte din profit va ajuta sute de copii cu cancer Clujenii, chemați la „Grădina cu fapte bune” a EC, în centrul orașului. O parte din profit va ajuta sute de copii cu cancer

 

 


Clujenii sunt chemați în 18 și 19 decembrie la „Grădina cu Fapte Bune” care va fi amenajată în EC Garden, de pe Cetățuie.

 


Reprezentanții Electric Castle, Asociația Magic, cu sportivul clujean Vlad Pop în frunte și alături de producătorii locali vor da drumul unui târg caritabil de Crăciun.

„Grădina cu Fapte Bune” va ajuta 200 de copii bolnavi

Această inițiativă va ajuta 200 de copii diagnosticați cu cancer, din toată țara, să meargă la școală după chinuitoarele tratamente de chimioterapie:


„Crăciunul este despre a dărui. De Crăciun, EC Garden și producătorii locali și-au unit forțele pentru a ajuta 200 de copii cu diagnostice oncologice de la Asociația Magic, să recupereze școala pierdută în lungile perioade de spitalizare pentru tratamentele chimoterapice. EC Garden este o grădină urbană minunată, în centrul orașului: pet friendly, cu multă natură, food trucks, terasă încălzită, locuri de șezut în jurul focului și o atmosferă mereu chill.

În 18 și 19 decembrie, între orele 12-21, clujenii (și turiștii, bineînțeles) sunt așteptați la «Grădina cu Fapte Bune», care va fi special amenajată în EC Garden - str. Călărașilor nr. 1D (lângă parcarea Belvedere)”, spune clujeanul Vlad Pop, un ultramaratonist cu suflet mare care este mereu alături de copiii cu cancer susținuți de Asociația Magic.


10% din încasări merg la copiii cu cancer

Clujenii și turiștii sunt îndrumați să treacă pe la „Grădina cu Fapte Bune” pentru a-i susține pe copiii cu diagnostice grave, chiar și printr-un mic consum. 10% din încasări vor ajunge la acești copii.

„«Grădina cu Fapte Bune» va găzdui un grup de producători din Cluj și împrejurimi și va crea astfel o rețea de vânzare directă și consum echitabil, pentru hrana produsă local. În plus, la fiecare produs cumpărat de la oricare dintre parteneri, 10% din încasări vor fi donați Asociației Magic, pentru proiectul MagicEDU”, a adăugat Vlad Pop.


De asemenea, cei care merg la grădină vor putea aduce și o jucărie care va fi dată mai departe unui copil bolnav:

„Hai și voi în Grădina cu Fapte Bune, de la EC Garden, și fiți ajutorul Moșului! Puteți aduce și o jucărie pentru Caravana Magică a Asociației Magic, care va ajunge anul acesta la 1200 de copii cu diagnostice grave și frații și surorile lor. Noi ne vom ocupa de transportul jucăriilor în timp util, până în seara de Ajun”, a mai spus Vlad Pop.

Bursele MagicEDU

Bursele educaționale MagicEDU, în valoare de 500 de lei lunar, susțin financiar timp de un an educația a 200 de copii grav bolnavi din toate colțurile țării – acoperă cheltuielile pentru rechizite, manuale școlare, pregătire suplimentară la materiile la care copiii susțin examenele de capacitate, bacalaureat sau admitere la facultate.

„Sperăm ca exemplul nostru să vă inspire și împreună să redăm șansa la educație copiilor care au pierdut-o prin spitale, în lupta cu boli cumplite”, a mai transmis sportivul clujean.

Totodată, la „Grădina cu Fapte Bune”, care va avea loc în weekend în Cluj-Napoca, un grup de copii vor susține un concert de colinde. Concertul va începe la ora 19:00. 

CITEȘTE ȘI:

Clujean cu suflet mare! Vlad Pop va alerga 620km la -50 de grade pentru a ajuta copii cu cancer să meargă la școală

Un clujean a alergat 620 km în 7 zile: „Durerea mea din aceste zile nu se compară cu cea a copiilor la chimioterapie.” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter