Social

Jandarmii clujeni vor asigura ordinea la meciurile de volei dintre C.S. Unirea Dej și Tallinn Estonia

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de volei masculin din cadrul CEV Challenge Cup, dintre echipele C.S. Unirea Dej şi TTU Tallinn Estonia, ce se vor desfăşura marţi, 04 noiembrie şi miercuri, 05 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor din Dej.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor, atât înainte de începerea meciurilor cât şi pe timpul şi după încheierea acestora.

Pe timpul desfăşurării meciurilor se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive;


De asemenea, spectatorilor le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice sau să dețină să deţină, să utilizeze, să transporte, să depoziteze, să experimenteze ori să mânuiască explozivi de uz civil sau articole pirotehnice daca nu fac dovada calităţii de artificier, respectiv de pirotehnician autorizat şi nu reprezintă o persoană juridică autorizată şi înregistrată conform prevederilor legale.

Restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive se executã de cãtre efectivele de jandarmi, conform legislaţiei în vigoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter