Social

Burse pentru avocatură de business, acordate studenţilor la drept de la UBB Cluj

Studenţii din anul IV ai Facultăţii de Drept de la universitatea Babeş-Bolyai din Cluj vor primi şi în acest an burse de studiu în valoare de câte 200 euro lunar.

De acelaşi tip de burse vor beneficia şi studenţii din anii III şi IV de la Universitatea Bucureşti, respectiv anul IV al Universităţii A.I.Cuza din Iaşi, a anunţat casa de avocatură "Boştină şi Asociaţii" care va oferi, în total, patru astfel de burse.

Bursele sunt destinate studenţilor are doresc să îşi îndrepte atenţia spre avocatura de business şi acordate pe perioada în care câştigătorul este angrenat în activităţile academice ale universităţii, se arată într-un comunicat.


Temele propuse pentru redactarea lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie, în scopul obţinerii burselor privesc garanţiile reale şi privilegiile în Noul Cod civil, pentru anul III, şi anularea actelor frauduloase încheiate de debitor în dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii societăţilor comerciale şi a Legii privind procedura insolvenţei.

Aceasta este cea de-a noua ediţie a programului prin care casa de avocatură acordă burse studenţilor.

abonare newsletter