Social

Organizare Zilelor Turzii va costa 800.000 de lei

Consilierii locali din municipiul Turda au aprobat proiectul de hotărâre privind deșfășurarea în luna august a celei de-a XIV-a ediții a evenimentului Zilele municipiului Turda. Astfel, Zilele Turzii de anul acesta vor avea loc în centrul municipiului Turda, în perioada 29-31 august.

Pentru eveniment de la bugetul local vor fi alocați peste 800.000 de lei, a confirmat primarul Tudor Ştefănie, sumă la care se vor adăuga și sponsorizările.

„Bugetul e acelaşi ca anul trecut circa 8,2 miliarde de lei vechi, la aceste sume se vor adăuga ceea ce mai obţinem din sponsorizări”, a precizat Tudor Ştefănie.


Eveniment de tradiție la nivelul municipiului Turda, acesta își propune să reunească într-un cadru organizat în primul rând membri comunității turdene, dar și a celor care apreciază acest municipiu.

Pentru închirierea de spații, comercianții vor plăti 17 lei/mp/zi. Tariful va include prețul închirierii și contravaloarea serviciilor de salubritate care se vor plăti cu prioritate. Cheltuielile cu energia electrică se vor suporta de către chiriași, aceștia urmând să-și achite în mod nemijlocit facturile.


Chiriașii care vor amplasa bucătării mobile, terase pentru alimentație publică, sunt obligați să asigure protejarea spațiului închiriat prin folii de protecție, astfel încât să nu se degradeze sau să păteze locul atribuit, în caz contrar urmând să suporte costurile cu refacerea dalajului degradat!

abonare newsletter