Social

Clujenii sunt aşteptaţi la târgul EcoLogica

Cei mai mari producători de energie regenerabilă şi de construcţii ecologice sunt prezenţi zilele acestea la Cluj cu ocazia târgului EcoLogica.

În perioada 8-11 mai 2014, parcarea Cora Cluj este gazda târgului EcoLogica. Aici vizitatorii pot obţine informaţii despre sistemele care produc energie regenerabilă, modul în care acestea au impact asupra mediului înconjurător, modul în care ajută la economisirea resurselor financiare, dar şi detalii tehnice cu privire la funcţionarea acestora.

În cadrul acestui târg sunt expuse spre vânzare diverse instalaţii, panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, încălziri în pardoseală, cazane pe lemne şi peleţi, dar şi materiale de construcţii ecologice şi sisteme de eficienţă energetică.


Printre administratorii firmelor care sunt prezenţi la acest târg se numără şi Dacian Delian, cel care conduce firma Zhaus din Oradea. Acesta a declarat pentru Monitorul de Cluj că: “în cadrul acestui târg prezentăm, în special, filtrele de apă. Ele sunt vedeta pentru noi în momentul de faţă. Colaborăm cu o firmă italiană pe care am adus-o de curând în România şi sunt filtre foarte bune. Cel mai important lucru este faptul că avem un sistem de antiinundaţii. Totul e wireless, iar în momentul în care se produce inundaţia se opreşte apa. Clientul poate sta liniştit în vacanţă fără să-şi facă griji ce se întâmplă acasă. Referitor la preţuri, putem spună că costă cam cât 10 metri de parchet, mai bine spus mai puţin de 10 metri de parchet şi salvează toată investiţia. Mai avem şi şeminee, tot felul de sobe pe peleţi, cazane şi panouri solare”.

Târgul se desfăşoară în perioada 8-11 mai, se află la a IV-a ediţie şi este deschis publicului larg în intervalul orar 10.00 – 19.00


 

Etichete: targ ecologic
Ultimele Stiri
abonare newsletter