Social

Clujenii care fac curat în jurul blocului primesc bani. AFLĂ cum!

În perioada 1 aprilie – 15 mai, toţi clujenii care fac curăţenie în jurul blocului pot fi răsplătiţi cu premii în bani.

Concursul “Curăţenie Generală”, în cadrul căruia asociaţiile de proprietari vor putea câştiga premii în bani, a început în 1 aprilie. Competiţia este organizată de Primăria Cluj-Napoca, valoarea premiilor fiind de 135.000 lei.

“Anul acesta se derulează, din nou, concursul Curăţenie Generală. Între 1 şi 30 aprilie, asociaţiile de proprietari se pot înscrie în acest concurs care este dotat cu premii în valoare de 135.000 lei. Asociaţiile sunt invitate să se înscrie”, a declarat primarul Emil Boc. Perioada de efectuare a curăţeniei la bloc este 1 aprilie – 15 mai. „După 15 mai se intră în teren şi se verifică spaţiul verde, ghena, spaţiul de lângă bloc, parcarea, tot ce înseamnă curăţenie în preajma blocului astfel încât facem şi curat şi se primesc şi bani. Banii se pot folosi numai în interesul asociaţiei de proprietari şi nu pentru chermeză sau chefuri”, a conchis primarul.


Vor fi acordate 20 premii I în valoare de 2.000 lei, 20 premii II în valoare de 1.500 lei, 40 premii III în valoare de 1.000 lei și 50 de mențiuni în valoare de 500 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter