Social

Peste 600 de cupluri clujene au fost premiate pentru „Nunta de Aur” în 2023

În anul 2023, au fost premiate 639 cupluri clujene care au sărbătorit „nunta de aur”.

În anul 2023, au fost premiate 639 cupluri clujene/ Foto: Emil Boc - Facebook În anul 2023, au fost premiate 639 cupluri clujene/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


În anul 2023, peste 600 de cupluri clujene au sărbătorit „Nunta de aur”.

 


Potrivit primarului Emil Boc, în acest weekend, 42 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost premiate de către Primăriel.

„Ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă


Am participat cu mare plăcere la ceremonia organizată de Primăria Cluj-Napoca pentru seniorii care aniversează Nunta de Aur. Am premiat, în numele comunității noastre, 42 cupluri cu ocazia aniversării a 50 ani de căsătorie.

În anul 2023 au fost premiate 639 cupluri clujene, sărbătorind astfel împreună acest moment de viață semnificativ.


Municipalitatea clujeană acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei alături de o diplomă aniversară, o floare și un pahar de șampanie, în semn de recunoștință pentru ceea ce au făcut seniorii noștri pentru Clujul de astăzi și modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare.

La mulți ani și multă sănătate tuturor!”, a transmis Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cuplurile clujene care sărbătoresc „nunta de aur” au fost premiate. Boc: „Au ajuns la această importantă și frumoasă aniversare”

abonare newsletter