Social

Gelu Duminică, reacție la derapajul lui Dorinel Munteanu: „Într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!”

Dorinel Munteanu a comis un derapaj rasist după meciul dintre Rapid și Oţelul. Sociologul Gelu Duminică l-a taxat pe fostul antrenor al CFR Cluj, arătând că astfel de exprimări care nu fac cinste nimănui.

Dorinel Munteanu, derapaj rasist la adresa suporterilor Rapidului. FOTO: Facebook/ Dorinel Munteanu Dorinel Munteanu, derapaj rasist la adresa suporterilor Rapidului. FOTO: Facebook/ Dorinel Munteanu

 

 


Sociologul Gelu Duminică a reacționat la replica rasistă a antrenorului Oţelului, Dorinel Munteanu, după meciul cu Rapid, încheiat cu scor 2-1 pentru giuleșteni. Supărat pe rezultat şi sub influenţa presupuselor incidente pe care le-a avut în timpul jocului cu fanii giuleşteni, fostul antrenor al CFR Cluj a avut un deraaj rasist la adresa acestora: „Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus Dorinel Munteanu citat de digisport.ro.

 


După scurt timp, Gelu Duminică a postat o reacție la afirmația antrenorului, pe rețelele de socializare:

„«Unii suporteri erau mai bronzați» a zis antrenorul Dorinel Munteanu despre susținătorii echipei Rapid. Ovidiu Nahoi, cred ca la tine se referea. O mizerie cu iz rasist spusă de un antrenor (a câta, oare) care nu vede nimic aiurea în astfel de exprimări care nu fac cinste nimănui. Mai ales echipei mele de suflet! Mi-e rușine de rușinea ta, Dorinel Munteanu! Cu o astfel de declarație, într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!”, a arătat sociologul, într-o postare pe Facebook.


Amintim că Dorinel Munteanu, în prezent antrenor la Oțelul Galați, a debutat ca antrenor în 2005, la CFR Cluj, echipă la care în paralel și-a continuat și cariera fotbalistică. În cei doi ani petrecuți la Cluj Napoca, Munteanu a reușit calificarea echipei în Cupa UEFA Intertoto (în 2006), pierzând însă finala.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Jandarmii, mobilizați la meciul dintre „U” Cluj și UTA Arad. Bannerele cu mesaje rasiste, interzise pe stadion

Ultimele Stiri
abonare newsletter