Social

75 de cupluri clujene, premiate de municipalitate cu ocazia aniversării a 50 ani de căsătorie - FOTO

Cuplurile clujene care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost premiate de Primăria Cluj-Napoca.

75 de cupluri clujene, premiate de municipalitate cu ocazia aniversării a 50 ani de căsătorie. FOTO: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca 75 de cupluri clujene, premiate de municipalitate cu ocazia aniversării a 50 ani de căsătorie. FOTO: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca

 

 


În 19 decembrie, la Casino Centrul de Cultura Urbana au avut loc două ceremonii de premiere a cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, aniversarea denumită și „Nunta de Aur”. 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a premiat în numele comunității 75 de cupluri cu un premiu simbolic în valoare de 1.000 lei, o diplomă aniversară și o floare. La finalul celor două evenimente, seniorii au primit colindul corului și orchestrei Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” și al corului Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”. 

Sărbătorești „nunta de aur” în 2024? Iată cum te poți înscrie!

Cuplurile care își serbează „nunta de aur” anul viitor pot beneficia de premiul oferit de municipalitate dacă depun o cerere la Primărie.


„Pentru a beneficia în 2024 de premiul oferit de municipalitate, cuplurile trebuie să depună o cerere online: https://e-primariaclujnapoca.ro/.../index_jason_v2.php care poate fi completată direct din website-ul primăriei. Alternativ, cererea poate fi trimisă pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro sau depusă fizic la unul dintre ghișeele primăriei, în zona centrală sau în cartiere”, a arătat municipalitatea.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cuplurile din Florești care sărbătoresc „nunta de aur” au fost premiate. Pivariu: „Cel mai frumos cadou este să îți dedici viața jumătății tale” FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter