Actualitate

Cuplurile din Florești care sărbătoresc „nunta de aur” au fost premiate. Pivariu: „Cel mai frumos cadou este să îți dedici viața jumătății tale” FOTO

Trei cupluri din Florești sărbătoresc „Nunta de aur”, adică cei 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost sărbătorite în cadrul unui eveniment festiv.

Trei cupluri din Florești sărbătoresc „Nunta de aur”, adică cei 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost sărbătorite în cadrul unui eveniment festiv/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Trei cupluri din Florești sărbătoresc „Nunta de aur”, adică cei 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost sărbătorite în cadrul unui eveniment festiv/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Vineri, 3 martie, trei cupluri din Florești au fost premiate pentru 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

 


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a discutat cu cuplurile și a aflat că nu există lucru mai împlinitor pentru două suflete decât să simtă că sunt unite pentru viață, să se susțină unul pe celălalt și să își ofere sprijinul unul celuilalt în momentele dificile.

„Cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi este să îți dedici viața jumătății tale.


Astăzi i-am omagiat pe aceia dintre noi care au împlinit 50 de ani de căsnicie, 50 de ani de împliniri și momente de neuitat.

Astăzi am premiat trei familii minunate și am aflat de la acestea că nu există lucru mai împlinitor pentru două suflete decât să simtă că sunt unite pentru viață, să se susțină unul pe celălalt, să își ofere sprijinul unul celuilalt în momentele dificile, să știe să se bucure împreună de reușite și să fie parte din povestea lor de dragoste”, a declarat Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zeci de cupluri clujene care sărbătoresc „nunta de aur” au fost premiate. FOTO/VIDEO

2 din 3 cupluri s-au plictisit de întâlnirile tradiţionale de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce activități îi atrag mai mult

Ultimele Stiri
abonare newsletter