Social

Târg caritabil de Crăciun pentru 7 „îngerași” dintr-o casă de tip familial. Unul dintre copii este grav bolnav.

Luni, 18 decembrie, va fi organizat la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din Cluj-Napoca un târg caritabil pentru 7 „îngerași” dintr-o casă de tip familial.

Globurile care vor fi prezentate la târgul caritabil/ Foto: organizatori Globurile care vor fi prezentate la târgul caritabil/ Foto: organizatori

 

 


Luni, 18 decembrie, între orele 14-17 se va organiza la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), un târg caritabil pentru Casa de Tip Familial „Maica Domnului” din Cluj-Napoca.

 


Casa de tip familial „Maica Domnului” găzduiește șapte copii, dintre care șase fete și un băiat bolnav de hidrocefalie, o afecțiune gravă care îi pune viața în pericol.

În cadrul târgului caritabil vor fi prezentate mai multe globuri pictate manual care surprind peisaje și obiceiuri românești de Crăciun.


Unul dintre globurile care vor fi prezentate la târgul caritabil/ Foto: organizatori
Globurile sunt pictate manual/ Foto: organizatori

„În cadrul expoziției vor fi prezentate globuri pictate manual, care surprind peisaje și obiceiuri românești de Crăciun. Evenimentul este organizat de membrii echipei Ca la cArte, în cadrul campaniei intitulate Jurnalism de bine, cu sprijinul profesorilor de la FSPAC”, au transmis organizatorii.

De asemenea, în cadrul târgului vor fi expuse mai multe decorațiuni de Crăciun făcute manual.


Decorațiune făcută manual/ Foto: organizatori
Decorațiune cu ocazia Crăciunului/ Foto: organizatori

Responsabilitatea creșterii și educației acestor copii îi revine sorei Bernardina, pe care o puteți susține, fie prin participare fizică la eveniment, fie prin donații în contul afișat mai jos:
Congregația Surorilor Maicii Domnului
BANCA TRANSILVANIA, Sucursala Cluj-Napoca, Str. Eroilor 36.
RO 42 BTRL01301205970240XX
CUI 4835276

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Fii Moș Crăciun pentru copiii din centrele de plasament din Cluj! Alin Tișe: „Alege un copil căruia să-i aduci bucurie!”

Un Crăciun mai fericit pentru locuitorii din Apuseni! Sute de familii, vizitate de voluntarii CERT Transilvania: „Avem bătrâni cărora doar noi le-am trecut pragul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter