Social

Spectacol caritabil și licitație, pentru copiii defavorizați. Poți licita să mergi cu primarul Clujului la un meci de fotbal

Evenimentul caritabil „Dăruiește cu bucurie” revine cu o licitație și mai multe spectacole. Cei care doresc, pot câștiga șansa să îl însoțească pe primarul Emil Boc la un meci de fotbal.

Eveniment caritabil pentru copiii din Cluj aflați în dificultate / Foto: Căsuța Bucuriei Eveniment caritabil pentru copiii din Cluj aflați în dificultate / Foto: Căsuța Bucuriei

 

 


Căsuța Bucuriei anunță cea de-a doua ediție a spectacolului caritabil „Dăruiește cu bucurie”, care va avea loc în data de 6 decembrie, începând cu ora 18:00, la Centrul de Cultură Urbană Casino Cluj.

 


„Evenimentul caritabil «Dăruiește cu bucurie» revine pentru cea de-a doua ediție, în care spectacole artistice se vor îmbina cu o licitație caritabilă de excepție, cu obiecte și experiențe unice, toate în sprijinul copiilor aflați în dificultate. Licitația se bucură de contribuții remarcabile, precum șansa de a-l însoți pe primarul Emil Boc la un meci de fotbal, obiecte sportive de colecție și experiențe inedite”, transmit organizatorii.

Încasările obținute în urma evenimentului vor contribui la eforturile acestui ONG de a promova un mediu propice pentru copiii aflați în dificultate.


Ce poți câștiga la licitație?

„Acest spectacol anual promite o seară de căldură, altruism și generozitate, în ton cu magia sărbătorilor de iarnă. Punctul culminant al evenimentului din acest an este licitația caritabilă care va cuprinde obiecte de prestigiu. Participanții vor avea ocazia rară de a licita pentru o șansă de a urmări un meci de fotbal alături de Emil Boc, primarul Clujului. În plus, licitația va prezenta obiecte sportive de colecție, inclusiv un tricou și o minge semnate de echipa de fotbal CFR, o minge semnată de echipa de fotbal U Cluj și un tricou al echipei de baschet U BT. Alte obiecte de licitație notabile includ un tablou excepțional realizat de Ioan Moisa și o cină rafinată la renumitul atelier al chef-ului Adrian Hădean, precum și multe altele”, ne-au transmis reprezentanții Casei de Tip Familial „Căsuța Bucuriei”. 

Evenimentul caritabil „Dăruiește cu bucurie” nu se rezumă însă doar la licitație, ci este o sărbătoare în sprijinul comunității și a spiritului de binefacere, potrivit organizatorilor. 


Cei prezenți vor avea ocazia să participe la diverse momente artistice, printre care se numără un concert de colinde susținut de copiii excepționali de la „Căsuța Bucuriei”, spectacole muzicale susținute de talentele locale Adrian Sâmpetrean, Iulia Merca, Irina Indrei, Sorin Robert Indrei și Grupul Vocal Arheo. De asemenea, vor avea loc două momente coregrafice captivante susținute de copii.

Casa de Tip Familial „Căsuța Bucuriei” este un serviciu de tip rezidențial pentru copiii care urmează o formă de învățământ la zi, și are misiunea de a asigura accesul copiilor pe o perioadă determinată, la găzduire, îngrijire, reabilitare, sprijin emoţional, dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă, educație, consiliere psihologică și pregatire în vederea reintegrării familiale, socio-profesionale și eventual adopției.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a licitat 9.000 de lei pentru o cafea cu Emil Boc. Actorul Bob Rădulescu: „În premieră absolută” VIDEO

CERT Transilvania devine „Moș Crăciun” pentru copiii din Apuseni și din centrele de plasament: „Se apropie perioada sărbătorilor și orice copil visează la un cadou”

Ultimele Stiri
abonare newsletter