Social

Oastea Domnului, eveniment la centenar: Cine este Iisus Hristos? (P)

Eveniment dedicat centenarului Asociației Oastea Domnului, la Cluj-Napoca.

 

 


La împlinirea a 100 de ani de la înființare, membrii Oastei Domnului organizează la Cluj-Napoca un eveniment, avându-l invitat special pe pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană.

 


„Oastea Domnului este mișcarea creștin-ortodoxă înființată în 1923 de către preotul Iosif Trifa, la Sibiu, care a dăruit, în istoria recentă a României, sute de mii de tineri, martiri, poeți, țărani și intelectuali și care a uimit personalități precum Nicolae Iorga, Nichita Stănescu sau pr. Constantin Necula! Așadar, cu binecuvântarea ÎPS Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și cu prezența PS Benedict Bistrițeanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului invităm publicul clujean la Evenimentul de Centenar”, se arată într-un comunicat de presă.

Evenimentul de centenar va avea loc la Cinema Florin Piersic, sâmbătă, 18 noiembrie 2023, între orele 16:00 - 19:00. Tema discuției este: Cine este Iisus Hristos? Invitat special - pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană. Intrarea este liberă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter