Social

Momente speciale la foișor! 66 de căsătorii, oficiate în Cluj-Napoca în acest weekend

66 de căsătorii au fost oficiate în weekend la Cluj-Napoca. Zeci de tinere cupluri și-au unit destinele în foișorul din Parcul Central.

66 de căsătorii au fost oficiate în weekend la Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook 66 de căsătorii au fost oficiate în weekend la Cluj-Napoca/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis duminică că 66 de căsătorii au avut loc în acest weekend și a publicat fotografii cu tinerele cupluri din foișorul din Parcul Central.

 


„66 de căsătorii la Cluj-Napoca în acest weekend. La mulți ani tuturor!  Fotografii realizate sâmbătă, 26 august 2023, în Parcul Central «Simion Bărnuțiu» din Cluj-Napoca”, a transmis Emil Boc.

Peste 400 de cupluri și-au unit destinele în luna iunie

În luna iunie 2023, numărul căsătoriilor a scăzut atât faţă de luna mai 2023 cât și față de luna iunie 2022.


Divorțurile au crescut față de luna anterioară și au scăzut față de luna iunie 2022. În luna iunie 2023 la oficiile de stare civilă din judeţul Cluj s-au înregistrat 482 căsătorii, în scădere cu 17 față de luna mai 2023 şi cu 74 căsătorii mai puține decât în iunie 2022, potrivit Direcției Județene de Statistică Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 600 de clujeni au murit în luna martie. Sporul natural continuă să fie negativ

Magie folclorică surprinsă pe străzile din Cluj-Napoca. Alai de nuntă impresionant aduce tradițiile în prim-plan. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter