Actualitate

Magie folclorică surprinsă pe străzile din Cluj-Napoca. Alai de nuntă impresionant aduce tradițiile în prim-plan. VIDEO

Chiar și cu toate pregătirile și agitația din jurul ei, nunta rămâne unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața de cuplu. Un alai de nuntă a fost filmat pe străzile din Cluj-Napoca, iar acesta a fost format dintr-un ansamblu folcloric.

Un alai de nuntă, împodobit în costume populare autentice și susținut de sunetele muzicii folclorice, a adus laolaltă tradiția și bucuria într-un mod spectaculos/ Foto: captură ecran video Mircea Olaru-Zăinescu - Facebook Un alai de nuntă, împodobit în costume populare autentice și susținut de sunetele muzicii folclorice, a adus laolaltă tradiția și bucuria într-un mod spectaculos/ Foto: captură ecran video Mircea Olaru-Zăinescu - Facebook

 

 


Într-o zi strălucitoare de vară, străzile pavate ale Clujului s-au umplut de o adevărată explozie de culoare și tradiție, într-un spectacol unic de frumusețe și veselie. 

 


Un alai de nuntă, împodobit în costume populare autentice și susținut de sunetele muzicii folclorice, a adus laolaltă tradiția și bucuria într-un mod spectaculos.

Alaiul de nuntă a fost alcătuit din mai mulți dansatori îmbrăcați în straie populare, care a reușit să păstreze autenticitatea și bogăția tradițiilor populare. 


Participanții, îmbrăcați în costume tradiționale, au adus cu ei atât energia tinerilor căsătoriți, cât și înțelepciunea strămoșilor.

„RONDUL DE CARTIER
N-am prins alaiul nuntașilor la sosire, doar la plecare din casa miresei. Fain moment. Căsnicie trainică și fericită mirilor!”, a scris clujeanul care a reușit să surprindă momentul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Nuntă „electrică” la Electric Castle. Invitat de onoare, un flamingo

Mircea Bravo s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă, de la care nu a lipsit Tanti Lenuța. VIDEO

abonare newsletter