Social

Sute de clujeni nevoiași au primit o masă caldă! „Rețeta reușitei este dragostea și atenția”

Sute de clujeni nevoiași au primit o masă caldă de la oameni cu suflet mare, în cadrul campaniei „Hrană pentru viață”.

Voluntari ai Asociației Masa Săracilor pregătesc de mâncare pentru cei nevoiași / Foto: Facebook - Masa Săracilor Cluj-Napoca Voluntari ai Asociației Masa Săracilor pregătesc de mâncare pentru cei nevoiași / Foto: Facebook - Masa Săracilor Cluj-Napoca

 

 


Pe 10 iunie 2023, Asociația Masa Săracilor a organizat o campanie intitulată „Hrană pentru viață”.

Câțiva oameni inimoși au pregătit peste 300 de caserole cu hrană caldă și le-au împărțit celor nevoiași. Meniul a fost pilaf de orez cu legume și crenvuști, pâine și fructe.


În anul 2022, voluntarii au pregătit peste 33.562 de porții de hrană caldă pentru nevoiași, potrivit fondatorului asociației şi iniţiatorul campaniei, Daniel Someşeanu.

„Pentru noi anul 2022 a fost unul minunat, în care ne-am continuat misiunea caritabilă la turație maximă! Am gătit 141 de mese cu un total de 33.562 de porții de hrană caldă gătite! Nu este succesul  nostru, el vă aparține în totalitate, datorită susținerii pe care ne-o arătați zi de zi! Rămâneți alături de noi, e o muncă grea și frumoasă pe care ne-o asumăm cu bucurie și dăruire maximă! Continuăm alături de voi!”, a transmis Daniel Someșanu.


„Masa Săracilor” este un proiect caritabil care susține cu hrană caldă 500 de persoane defavorizate din Cluj-Napoca, Oradea, Florești, Gherla, Șoimeni si Feiurdeni, încă din anul 2013.

„Rețeta reușitei este dragostea și atenția pe care o oferim familiilor asistate și organizarea profesionistă a acțiunilor, în parteneriat cu mici comunități, având aceeași dorință de a activa caritabil fără a aștepta vreo recompensă materială. «Masa Săracilor» este în esență o campanie frumoasă care unește sufletele oamenilor, într-un efort care cultivă filantropia și sănătatea morală”, potrivit organizatorilor.


Poți și tu să inițiezi „Masa Săracilor” în localitatea ta aici sau să donezi aici.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zumba pentru copiii cu insuficiență renală, sâmbătă în Parcul Central. Dansează, donează și ajută un copil bolnav!

Doi adolescenți, salvați de medicii din Cluj prin transplant! Au primit rinichii unui copil de 4 ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter