Social

Un fiu de soldat are nevoie URGENTĂ de sânge. Copilul a fost diagnosticat cu leucemie și este internat la Cluj

Eduard, un copil în vârstă de 14 ani, fiu de soldat, este internat la Clinica Pediatrie 2 din Cluj-Napoca și are nevoie urgentă de sânge. Copilul a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică.

Fiul soldatului Zbîncă Simion Florin de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița-Năsăud are nevoie urgentă de sânge după ce a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică/ Foto: Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj - Facebook Fiul soldatului Zbîncă Simion Florin de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița-Năsăud are nevoie urgentă de sânge după ce a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică/ Foto: Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj - Facebook

 

 


Fiul soldatului Zbîncă Simion Florin de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița-Năsăud are nevoie urgentă de sânge după ce a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică.

 


Colegii soldatului cer ajutorul persoanelor care pot dona pentru băiețelul în vârstă de 14 ani.

Indiferent de grupa sanguină, oricine poate să doneze pentru Zbîncă Eduard care este internat la Clinica Pediatrie 2:


„Camaraderia ne-a caracterizat întotdeauna pe noi, militarii, de aceea nu putem fi indiferenți la necazurile colegilor noștri.

Unul dintre șoimi, soldat Zbîncă Simion Florin trece prin clipe grele. Fiul său, Eduard, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică. 


Lupta cu boala este abia la început. Urmează o perioadă grea, unde Eduard va avea nevoie de sânge, dar și de un sprijin financiar . 

Cei care doresc să se alăture inițiativei noastre, pot dona orice grupă de sânge precizând, pentru Zbîncă Eduard, internat la secția de pediatrie 2 Cluj Napoca ”, au transmis cei de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.


De asemenea, cei interesați pot oferi ajutor financiar la contul în lei deschis la banca Raiffeisen Bank, pe numele Zbîncă Simion RO81RZBR0000060020760621.

„Dăruim pentru o șansă la viață. Orice gest mic este un ajutor măreț pentru colegul nostru!”, au adăugat reprezentanții Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil de 1 an, născut orb și fără să poată să meargă, are nevoie URGENTĂ de ajutor. O boală gravă îl împiedică să ducă o viață normală. VIDEO

Strigăt de ajutor! Copilăria plină de vânătăi a unui copil de 5 ani. S-a trezit cu o boală severă în urma unei răceli. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter