Social

Zeci de cupluri clujene care sărbătoresc „nunta de aur” au fost premiate. FOTO/VIDEO

Luni, 20 februarie, a avut loc ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie. Emil Boc a premiat fiecare cuplu cu 1.000 de lei.

Luni, 20 februarie, a avut loc ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Luni, 20 februarie, a avut loc ceremonia de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 ani de căsătorie/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


44 de cupluri clujene au fost premiate, luni, ce aniversează 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

 


Edilul oraşului le-a oferit o diplomă şi suma de 1.000 de lei tuturor celor care au sărbătorit „Nunta de aur”, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Centrul de Cultură Urbană Casino.

„O nouă ceremonie de premiere dedicată clujenilor care aniversează 50 ani de căsătorie neîntreruptă.


Primarul municipiului Cluj-Napoca, dl Emil Boc, a premiat în numele comunității clujene 44 cupluri care au aniversat recent „Nunta de aur”. Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei, o diplomă aniversară și o floare.”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Pentru a beneficia de „diploma de aur” și de premiu, solicitanții trebuie să depună o cerere care poate fi completată online, pe website-ul Primăriei AICI. Cererea poate fi trimisă pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro sau depusă fizic la ghișeele primăriei.

CITEȘTE ȘI:

2 din 3 cupluri s-au plictisit de întâlnirile tradiţionale de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce activități îi atrag mai mult

Povestea unor soți internați la centrul paliativ din Cluj: „Dom’ părinte, să te rogi să moară soțu’ primul. După, eu pot să mor oricând”

abonare newsletter