Social

350 de studenți de la UMF Cluj primesc zilnic o masă caldă gratuită! Sunt tineri care primesc ajutor social

Cei 350 de studenți care primesc bursă socială la UMF Cluj primesc, din februarie, și o masă caldă gratuită zilnic.

Masă gratuită pentru studenții cu burse sociale de la UMF Cluj / Foto: Facebook - UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca Masă gratuită pentru studenții cu burse sociale de la UMF Cluj / Foto: Facebook - UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

 

 


Începând cu luna februarie, Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj a implementat un nou program, ca sprijin suplimentar pentru studenții care beneficiază de bursă socială.

 


Astfel, cei 350 de studenți eligibili primesc zilnic o masă gratuită, în cadrul restaurantului studențesc. Meniul zilnic poate fi ridicat în baza unui card personal, emis de universitate.

Meniurile sunt concepute de un nutriționist:


„Toate meniurile din cadrul restaurantului studențesc sunt concepute de un nutriționist astfel încât să fie diversificate, dar și corecte din punct de vedere nutrițional. Masa gratuită se compune din felurile de mâncare disponibile în meniul restaurantului în ziua respectivă și este formată din supă/ciorbă, fel principal și salată.

Pentru o mai bună organizare, dar și pentru a evita risipa alimentară, îi încurajăm pe studenții noștri care beneficiază de acest program să folosească formularul online pentru pre-comandă care le-a fost comunicat”, au transmis reprezentanții UMF Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Cercetători ai UMF Cluj, finaliști la Gala Cercetării Românești. Un absolvent a primit premiu special pentru „excelență la nivel mondial”

UMF Cluj oferă o șansă la studii medicale elevilor din mediul rural: „Pot îndrăzni să-și dorească să devină profesioniști ai sănătății!”

abonare newsletter