Social

Zeci de cupluri din Cluj, premiate cu 1.000 lei pentru 50 de ani de căsătorie! Boc: „Model pentru generațiile viitoare!”

Zeci de cupluri au fost premiate, fiecare, cu 1.000 de lei de Primăria Cluj-Napoca, pentru că au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Unul dintre cuplurile care au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie dansează la ceremonia de premiere / Foto: Emil Boc - Facebook Unul dintre cuplurile care au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie dansează la ceremonia de premiere / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


O nouă ceremonie de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie a avut loc la Cluj-Napoca, la începutul lunii noiembrie.

Primarul Emil Boc le-a înmânat o diplomă, o floare și un premiu de 1.000 de lei, în semn de recunoștință pentru „modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare”.


De asemenea, edilul le-a urat „la mulți ani, noroc și multă sănătate tuturor”.

„La Casino Centrul de Cultura Urbana a avut loc la începutul lunii noiembrie o nouă ceremonie dedicată clujenilor care au împlinit 50 ani de căsătorie neîntreruptă. Am avut plăcerea de a premia, în numele comunității noastre, 50 de cupluri care au ajuns la această frumoasă aniversare.


Evenimentul a devenit unul de tradiție în orașul nostru - Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei, o diplomă aniversară și o floare, în semn de recunoștință pentru modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare”, a spus Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Cine va beneficia de plafonarea preţului la energie la 1 leu? Familiile cu peste 3 copii și bisericile sunt pe listă

Donație din aplicație. BT susține Asociația Blondie, pentru salvarea copiilor grav bolnavi din România. Cum poți dona direct din BT Pay?

Ultimele Stiri
abonare newsletter