Social

Un elev, LOVIT de un polițist într-o școală din comuna Bonțida. Au fost demarate cercetări

Un elev s-a plâns că a fost lovit de un polițist în sala profesorală dintr-o școală din comuna Bonțida. IPJ Cluj a demarat cercetări.

Un elev, LOVIT de un polițist într-o școală din comuna Bonțida / Foto: depositphotos.com Un elev, LOVIT de un polițist într-o școală din comuna Bonțida / Foto: depositphotos.com

 

 


Marți, 11 octombrie, a fost organizată o întâlnire cu polițiștii la școala din Răscruci, comuna Bonțida, care s-a încheiat cu cercetări la nivelul IPJ Cluj, scrie gherlainfo.ro.

 


În urma întâlnirii respective, un copil s-a plâns că unul dintre polițiști l-a lovit.

Mai exact, polițiștii au fost prezenți la școală pentru a le oferi elevilor recomandări despre conduita care trebuie respectată în timpul orelor de curs, dar și în afara lor. Aceștia au fost chemați de un profesor să intervină la un „caz de indisciplină”, în timpul orei de curs. Potrivit sursei citate, unul dintre elevi s-ar fi comportat necorespunzător și ar fi perturbat activitatea clasei, în timpul unei evaluări.


După incident, elevul respectiv a fost dus în sala profesorală și a discutat cu un polițist. Ulterior, când s-a întors în sala de clasă, copilul s-a plâns că a fost lovit de polițist, iar un echipaj medical a venit la școală și l-a consultat. Totul ar fi început de la faptul că elevul le-a cerut colegilor un pix.

„Referitor la o eventuală agresiune a polițistului asupra minorului, precizăm faptul că la nivelul Biroului Control Intern au fost demarate verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat și-a lovit soția la Aeroportul Cluj, sub ochii copiilor și a polițistilor. A spus că așa o „alintă”

Tânărul care a agresat un polițist în Cămărașu, arestat pentru 30 de zile. I-a dat un pumn în față și a fugit

Ultimele Stiri
abonare newsletter