Social

Tabără montană pentru 30 de copii cu deficiențe de vedere din Cluj-Napoca. FOTO

Mai mulți copii din Cluj cu deficiențe de vedere au avut parte de trei zile de neuitat în zona Băișoara.

Mai mulți copii din Cluj cu deficiență de vedere au avut parte de trei zile de neuitat în zona Băișoara/ FOTO: Facebook - Consiliul Județean Cluj Mai mulți copii din Cluj cu deficiență de vedere au avut parte de trei zile de neuitat în zona Băișoara/ FOTO: Facebook - Consiliul Județean Cluj

 

 


În perioada 16-18 septembrie, elevii de la Liceul Special pentru Defienți de Vedere din Cluj-Napoca au avut parte de activități de neuitat, printre care escaladă, recitaluri de muzică, călărie și parc de aventură.

 


Elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, instituție de învățământ special aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, au avut parte de un weekend activ. O parte dintre aceștia au participat la Tabăra de escaladă care a avut loc la Moara de Pădure, în comuna Băișoara. 

Tabăra, care a găzduit mai bine de 30 de participanți, a cuprins, pe parcursul celor trei zile, activități sportive specific montane, precum cățărat, tiroliană și parc de aventură, dar și jocuri, foc de tabără și recitaluri de muzică. 


Menirea acestor tabere este de a întări încrederea în sine a copiilor din cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere și de a le transmite, prin intermediul voluntarilor prezenți, dragostea pentru munte.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Clubul Sportiv Kory Francisc, Organizația de caritate Eco-Phoenix și Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo.


 

CITEȘTE ȘI:

„Simfonia semnelor”, povești de viață tulburătoare, prezentate cu responsabilitate și empatie într-o carte a Adrianei Săftoiu. „În Scoția sunt un om normal, în timp ce în România aș fi doar un surd”

Ultimele Stiri
abonare newsletter