Social

Voluntarii CERT, fapte bune în Apuseni! 74 de copii au primit ghiozdane cu rechizite pentru începerea școlii

Voluntarii CERT Transilvania au mai făcut o faptă bună pentru familiile defavorizate din Munții Apuseni. I-au ajutat pe copii să se pregătească de începerea școlii.

74 de copii au primit ghiozdane cu rechizite pentru începerea școlii / Foto: Facebook - CERT Transilvania 74 de copii au primit ghiozdane cu rechizite pentru începerea școlii / Foto: Facebook - CERT Transilvania

 

 


Într-o nouă campanie, voluntarii CERT Transilvania au reușit să convingă oamenii să doneze ghiozdane pline cu rechizite pentru copiii care provin din familiile izolate în Apuseni.

 


Mai exact, fiecare donator își alegea un copil din lista celor 74, iar apoi pregătea ghiozdanul cu rechizite pe care voluntarii CERT îl duceau la beneficiar:

„Se apropie începerea scolii. Vrei și tu să schimbi un destin? Noi, CERT Transilvania, dorim să ne păstrăm an de an frumosul obicei de a oferi ghiozdane cu rechizite.


Putem face asta doar cu ajutorul tău. Participă la campania «Vreau la școală!», prin care 74 de copii provenind din familii defavorizate din zona Munților Apuseni vor primi câte un ghiozdan nou-nouț, încărcat cu rechizite. Alege un copil din lista de mai jos și lasă un comentariu la această postare cu numele lui. Pregătește un ghiozdan cu toate cele necesare începutului de an școlar, etichetează-l și noi ne vom asigura că el va ajunge la micul său beneficiar”, au scris cei de la CERT Transilvania pe pagina lor de Facebook.

Pentru fiecare copil a fost găsit un donator. Astfel, toți cei 74 de copii au primit cadou câte un ghiozdan plin de rechizite.

CITEȘTE ȘI:

Voluntarii CERT Transilvania au dus pachete familiilor izolate din Apuseni: „Sunt 150 de copilași care ne umplu sufletele de bucurie”

REPORTAJ. Voluntarii CERT Transilvania, îngeri pentru familiile din Apuseni. Cum au făcut posibil Crăciunul pentru zeci de copii și bătrâni

Ultimele Stiri
abonare newsletter