Social

Trei mănăstiri făcătoare de minuni pentru căsătorie. Printre ele, Mănăstirea Nicula! Unde te poți ruga să-ți găsești jumătatea?

Nu ți-ai găsit încă sufletul pereche și simți că ai nevoie de ajutor divin în acest sens? Iată o listă de 3 mănăstiri făcătoare de minuni pentru căsătorie, din România. Aici te poți ruga să primești persoana alături de care să fii împlinit/ă din toate punctele de vedere.

Mănăstirea Nicula. Sursă foto Prefectura Cluj Mănăstirea Nicula. Sursă foto Prefectura Cluj

 

Despre aceste mănăstiri se spune că sunt făcătoare de minuni pentru cei care au o dorință arzătoare care, deocamdată, nu s-a îndeplinit în viața lor. Iată unde sunt situate aceste mănăstiri și de ce sunt atât de cunoscute!


Mănăstirea Nicula

Această mănăstire este frecventată tot timpul, însă mai ales de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de pe 15 august. Este cunoscută mai ales datorită icoanei făcătoare de minuni, deoarece se spune că a lăcrimat vreme de trei săptămâni. Se află la câțiva kilometri distanță de orașul Gherla, localitate Nicula, județul Cluj.

Mănăstirea Celic-Dere este cea mai cunoscută

Această mănăstire a fost considerată de-a lungul timpului unul dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră, fiind situată în nordul Dobrogei. Se află la 25 de kilometri sud-vest de Tulcea și 12 kilometri vest de Cataloi, pe șoseaua Tulcea- Constanța, în raza comunei Frecăței.


Aici s-ar afla o icoană care se curăță singură. Ar fi fost adusă chiar de un soldat rus pe vremea războiului ruso-turc din anii 1806 – 1812. Înainte, această icoană ar fi fost neagră în totalitate, însă acum îl întruchipează pe Iisus Hristos.

Mănăstirea Ghighiu

Această mănăstire se află la aproape cinci kilometri de Ploieşti. Este renumită pentru că adăpostește icoana Maicii Domnului „Siriaca”. Mănăstirea Ghighiu se află pe Centura orașului Ploiești.


Icoana despre care se spune că face minuni a fost dăruită mănăstirii de episcopul Vasile Samaha de Sergiopolis din Siria, la 25 februarie 1958.

Citește continuarea aici.

CITEȘTE ȘI:

Procesiunea credincioșilor la Mănăstirea Nicula. 5 kilometri pe jos în frunte cu Mitropolitul Clujului

Pelerinaj fără restricții la Mănăstirea Nicula!

Pelerinajul de la Mănăstirea Nicula! Află programul și toate detaliile despre procesiune

abonare newsletter