Social

Peste 50 de cupluri clujene care sărbătoresc „nunta de aur” au fost premiate. FOTO

51 de cupluri clujene sărbătoresc „Nunta de aur”, adică cei 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost sărbătorite în cadrul unui eveniment festiv. Cu această ocazie, primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc i-a premiat pe seniori cu câte 1.000 de lei pe cuplu.

Peste 50 de cupluri clujene au fost sărbătorite în Parcul Central/ Foto: Facebook - Emil Boc Peste 50 de cupluri clujene au fost sărbătorite în Parcul Central/ Foto: Facebook - Emil Boc

 

Cuplurile clujene care au ajuns la 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost sărbătorite în cadrul unui eveniment festiv în fața Cazinoului din Parcul Central.


 

Premiul simbolic oferit de Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca celor care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă este în valoare de 1.000 lei, însoțit de o diplomă.


 

„La mulți ani cuplurilor care sărbătoresc 50 ani de căsătorie!


M-am bucurat să particip săptămâna aceasta la o nouă ceremonie de premiere a cuplurilor clujene care aniversează «Nunta de aur». Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca a oferit celor 51 cupluri o diplomă aniversară, o floare și un premiu simbolic în valoare de 1.000 lei”, a transmis primarul Emil Boc.

Pentru a beneficia de „diploma de aur” și de premiu, solicitanții trebuie să depună o cerere care poate fi completată online, pe website-ul Primăriei AICI. Cererea poate fi trimisă pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro sau depusă fizic la ghișeele primăriei.


 

CITEȘTE ȘI:

Un clujean, mire la 85 de ani. Aproape 2.000 de cupluri s-au căsătorit în 2021 la Cluj-Napoca

69 de cupluri de clujeni sărbătoresc „Nunta de aur”. Boc i-a premiat pe seniori cu 1.000 de lei

abonare newsletter