Sănătate

LISTA COMPLETĂ a centrelor de vaccinare anti-COVID-19 din județul Cluj care se ÎNCHID

Un număr de 13 centre de vaccinare din județul Cluj se vor închide în luna februarie iar altele își reduc programul după ce s-a constatat o reducere a numărului de persoane care doresc să se vaccineze.

LISTA COMPLETĂ a centrelor de vaccinare anti-COVID-19 din județul Cluj care se ÎNCHID LISTA COMPLETĂ a centrelor de vaccinare anti-COVID-19 din județul Cluj care se ÎNCHID

 

 


Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a declarat joi, 10 februarie, că 171 de cabinete îşi vor încheia activitatea în perioada următoare

 


„Am identificat un număr de 322 de cabinete de vaccinare care au activitate redusă în ultimele două săptămâni, în perioada evaluată, ceea ce înseamnă mai puţin de zece doze administrate zilnic. Ieri am avut o şedinţă cu colegii de la Institutul Naţional de Sănătate Publică, Ministerul Sănătăţii şi direcţiile de sănătate publică şi, analizând fiecare cabinet de vaccinare în parte, 171 îşi vor încheia activitatea în perioada următoare.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

De asemenea, o parte din celelalte centre vor fi probabil transformate în centre de testare acolo unde permite circuitul şi accesibilitatea pentru pacient, mai ales în mediul rural, şi o parte din centre vor funcţiona în format hibrid, în sensul în care va exista atât activitate de vaccinare, cât şi activitate de testare”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Lista centrelor de vaccinare din județul Cluj care își suspendă activitatea:

 


Pe lângă centrele care își suspendă activitatea, celelalte centre de vaccinare vor avea program diferit, care se reduce în unele cazuri, dar și zile diferite de activitate, mai ales la sfârșit de săptămână.

Noul orar al centrelor de vaccinare din județul Cluj 

 


 

 

CITEȘTE ȘI:

13 centre de vaccinare anti-COVID-19 din Cluj, ÎNCHISE începând de LUNI. 171 se vor închide la nivel național

Rata de vaccinare anti-COVID la populația adultă a ajuns la peste 50% în România

abonare newsletter