Sănătate

Comuna Gârbău din Cluj, a treia în România la numărul cazurilor de Covid-19! Risc mare de infectare

Comuna Gârbău din județul Cluj se numără printre comunele din România cu cea mai ridicată incidență a cazurilor de Covid-19.

Comuna Gârbău din Cluj, a treia în România la numărul cazurilor de Covid-19! Risc mare de infectare Comuna Gârbău din Cluj, a treia în România la numărul cazurilor de Covid-19! Risc mare de infectare

 

 


Comuna Gârbău a înregistrat o incidență a cazurilor de Covid-19 de 6,86 infectări pe 1.000 de locuitori.

 


În ceea ce privește orașele: Curtici, din judeţul Arad, este singurul oraş din România care mai are o rată de infectare cumulată la 14 zile ce depăşeşte 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, şi anume o incidenţă de 4,01, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În Cluj-Napoca incidența cazurilor de Covid-19 a ajuns la numai 1,47 infectări la o mie de locuitori. Situația în celelalte orașe din județul Cluj: Dej - 0.55, Gherla - 1.27, Turda - 0.80, Câmpia Turzii - 0.81, Huedin - 1.16.


Comunele cu cea mai mare incidenţă:

- Ceru Băcăinţi (Alba) - 8,58
- Bârsa (Arad) - 7,23
- Gârbău (Cluj) - 6,86
- Blăjeni (Hunedoara) - 6,5
- Boiţa (Sibiu) - 7,38.

Vezi situația fiecărei localități din județul Cluj, actualizată în fiecare zi conform datelor Direcției de Sănătate Publică Cluj, AICI.

CITEȘTE ȘI:

Tinerii, cei mai afectați de noua tulpină Covid-19. Epidemiolog: „Omicron se mișcă mai repede în Europa decât în Africa de Sud”

ALERTĂ! Noi cazuri cu varianta Omicron în România. 11 persoane, infectate cu noua tulpină

Ultimele Stiri
abonare newsletter