Sănătate

Patru noi cazuri de infectare cu tulpina Omicron, depistate în România. Numărul total de cazuri a ajuns la 7

Încă patru cazuri cu varianta Omicron au fost confirmate în România, a anunțat, sâmbătă seara, Ministerul Sănătății.

Patru noi cazuri de infectare cu tulpina Omicron, depistate în România. Numărul total de cazuri a ajuns la 7 Patru noi cazuri de infectare cu tulpina Omicron, depistate în România. Numărul total de cazuri a ajuns la 7

 

Încă 4 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, în urma secvenţierilor efectuate la Institutul National de Cercetare Dezvoltare „Cantacuzino”, a informat, sâmbătă seara, Ministerul Sănătăţii.


„Este vorba despre sportivul al cărui rezultat parţial indica o suspiciune de infectarea cu tulpina Omicron şi cei trei contacţi ai săi din lotul de rugby, pasageri ai cursei din Africa de Sud, care au fost depistaţi pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2 în urma testelor RT- PCR. Toate cele 4 persoane se află în izolare, iar starea lor de sănătate este bună, 3 dintre acestea fiind vaccinate anti-COVID-19”, au anunţat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 7 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2. 

CITEȘTE ȘI:

Epidemiologul Octavian Jurma, noi predicții despre varianta Omicron: „Când toată lumea trage obloanele, noi le deschidem și apoi ne mirăm de dezastru”

Când ar putea începe noul val Omicron în România? Epidemiolog: „E foarte posibil să fie un val al copiilor și al tinerilor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter